Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Οι αλλοδαποί με τα καλάσνικοφ εισέβαλαν σήμερα σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα. Βίασαν την νεαρή μητέρα μπροστά στα μάτια του πατέρα. Η αστυνομία έχει εντολές να κρύβει σχεδόν όλα τα περιστατικά. Ημέρες Σμύρνης ξαναζεί η “Ελεύθερη” Ελλάδα.


Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

Οι αλλοδαποί με τα καλάσνικοφ εισέβαλαν σήμερα σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα. Βίασαν την νεαρή μητέρα μπροστά στα μάτια του πατέρα. Η αστυνομία έχει εντολές να κρύβει σχεδόν όλα τα περιστατικά. Ημέρες Σμύρνης ξαναζεί η “Ελεύθερη” Ελλάδα.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 28, 2011
Κάντε τα σπίτια σας κάστρα και μετερίζια αγώνα. Αυτοοργάνωση – αυτοπροστασία απέναντι στο φασιστικό κράτος που αμολά τους μισόζωους δολοφόνους ως βασικά εργαλεία τρόμου και υποτέλειας. Η κατοχή θα γκρεμιστεί από τον βασικό πυρήνα της κοινωνίας.
imagesCA9FTCYC.jpg
Νέο χτύπημα των αλλοδαπών με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν σε σπίτια την ώρα που οι οικογένειες είναι μέσα, αυτή τη φορά η αγριότητά τους ξεπέρασε όμως προηγούμενο.
Σήμερα διάλεξαν το σπίτι μιας οικογένειας στη Γλυφάδα. Εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στις οκτώ και μισή το πρωί.
Εκείνη την ώρα όλη η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι. Οι δυο γονείς πάγωσαν όταν είδαν τρία καλάσνικοφ να απειλούν τους ίδιους και τα μόλις δύο ετών δίδυμα παιδιά τους.
Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ανάγκασαν τον πατέρα να πάρει τα δύο παιδιά και να πάνε
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »
Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 20 σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια: