Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο σφυγμός της ημέρας


Ο σφυγμός της ημέρας

Το News247.gr ακτινογραφεί τα γεγονότα και τις "σημειώσεις" της ημέρας για να ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε, να δείτε και να μην χάσετε
*Κρίσιμη συνάντηση θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
*Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει στις 12:00 το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, με θέμα τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στην Ουάσινγκτον και φυσικά τα νέα μέτρα που έρχονται.
*Άλλη μια μέρα ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό. Χωρίς μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ η πρωτεύουσα. Διαβάστε το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων.
*Ψηφίζεται σήμερα το απόγευμα στη Βουλή το νέο χαράτσι για τα ακίνηταπου θα πληρωθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
*Κάλεσμα για αποκλεισμό της Βουλής σήμερα το απόγευμα, έχουν απευθύνει οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες, στη σκιά της επεισοδιακής συγκέντρωσης της Κυριακής.
*Μετά την ανάρτηση πανό στο Λυκαβηττό, οι ειδικοί φρουροί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.
*Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από σήμερα οι ομοσπονδίες των εφοριακών, των τελωνειακών και των συλλόγων υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.
*Σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το πληρεξούσιο του Σαουδάραβα πρίγκιπα που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι δήλωσε ο φερόμενος ως εκπρόσωπός του.
*Το υπερθέαμα συνεχίζεται. Το μεγάλο ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι ( σήμερα στις 21:45 Mega) ξεχωρίζει στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions LeagueΤην Τετάρτη η κρίσιμη μάχη του Ολυμπιακούστο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ.
*Ο Mc Yinka και οι Urbanix εμφανίζονται απόψε στις 22:00 στο  ΤΩΡΑ Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44). Είσοδος ελεύθερη.
*Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα σε όλη τη χώρα. Δείτε τι καιρό θα κάνει σε κάθε περιοχή, κάθε στιγμή της Τρίτης.
*Προσφορά αποκλειστικά για μπαλαδόρους. Με μόλις 30 ευρώ, απόλαυσε μαζί με τους φίλους σου μία ώρα 5χ5  στο AFC- Athletic Football Center (πρώην Ακαδημία Βαζέχα) στο Χαλάνδρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: