Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τι υπόσχοταν ο Γιωργάκης στισ 1/10/2009; ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;


Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Τι υπόσχοταν ο Γιωργάκης στισ 1/10/2009; ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Οκτωβρίου 14, 2011

«Πριν από 2 χρόνια, ο Λαός μας ζήτησε να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας από βάρη και δουλείες. Ζήτησε Επανάσταση. Την Επανάσταση του αυτονόητου! Να κάνουμε όλες εκείνες τις μεγάλες τομές που θα επιτρέψουν στη χώρα μας να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητές της. Αυτό κάνουμε. Αυτό προσπαθούμε.  Αυτός είναι ο στόχος μας. Να ξεφύγουμε όλοι από τους περιοριστικούς ορίζοντες του μικρόκοσμού μας και να κοιτάξουμε το κοινό μας συμφέρον. Το καλύτερο για όλους»
Γιώργος Α. Παπανδρέου

netakias.wordpress.com

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 37, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΣΟΚ

Αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος

Ημ. Δημοσίευσης : 01/10/2009 21:48 http://www.pasok.gr/
 

3.1. Πλήρης απασχόληση και αξιοπρεπής εργασία για όλους

3.2. Ένα δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα

3.3. Στήριξη της οικογένειας και κοινωνική προστασία

3.4. Άτομα με αναπηρία: ίση συμμετοχή στη ζωή

3.5. Νέα εθνική πολιτική για την υγεία

3.6. Ψυχική υγεία – εξαρτήσεις – ναρκωτικά Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Να πέσει τώρα η κυβέρνηση των νέων Τσολάκογλου

Αναρτήθηκε από τον/την Νικόλας στο Οκτωβρίου 14, 2011
Προκήρυξη της Κίνησης Πολιτών Άρδην για τις κινητοποιήσεις της 15ης Οκτωβρίου.
Η επόμενη εβδομάδα, είναι η εβδομάδα της μεγάλης μάχης που θα δώσει ο ελληνικός λαός για την υπεράσπιση της ελληνικής πολιτείας, του δημόσιου και εθνικού πλούτου. Μια μάχη για την υπεράσπιση της ελευθερίας της ανεξαρτησίας και της αξιοπρέπειάς μας.
Η κυβέρνηση των νέων Τσολάκογλου τα παίζει όλα για όλα. Τα ληστρικά πολυνομοσχέδια (φορολογικό, μισθοί, συντάξεις, έκτακτες εισφορές, κατάργηση κοινωνικής πρόνοιας, ιδιωτικοποιήσεις) θα μας εξαθλιώσουν και θα φέρουν την οικονομία, την κοινωνία και την χώρα στο χείλος της ολοκληρωτικής καταστροφής. Γι’ αυτό και η ανατροπή τους είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για όλους μας.
Οι εχθροί του λαού και της χώρας έχουν ξεκάθαρο σχέδιο: Θέλουν να μεταβάλουν την Ελλάδα σε προτεκτοράτο, όπου θα αλωνίζουν κυρίως οι Γερμανοί και οι Νεο-οθωμανοί. Τα μέτρα και οι νόμοι της κυβέρνησης, καθώς και οι οδηγίες της Τρόικας, αποσκοπούν στην εγκαθίδρυση ενός νέου οικονομικού και πολιτικού άπαρτχαϊντ. Σ’ αυτό ο ελληνικός λαός θα ματώνει για να πληρώσει το επαχθές χρέος στους τοκογλύφους, ενώ οι λεγόμενοι «σύμμαχοι» και «επενδυτές» (δηλαδή οι κατακτητές) θα ξεσκίζουν την χώρα σε γεωπολιτικά και οικονομικά φιλέτα, τα οποία και θα κατακλέβουν σε τιμές ξεφτίλας. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »
Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 9 σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια: