Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011


ημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 23 σχόλια »

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΤΑΚΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Για αποτυχημένο μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας»!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 21, 2011
Απίστευτη η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα προς τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συμφωνία εξόρυξης χρυστού στη Χαλκτιδική.
Ο Τσίπρας ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης, μετά και τη χθεσινή επίθεση στον Βενιζέλο (που έβγαλε λαβράκι με την επιστολή προς το ΔΝΤ που έδωσε ο ΥΠΟΙΚ στη δημοσιότητα, αφού φάνηκε περίτρανα ότι το άρθρο 37 δεν ζητήθηκε από την τρόικα, αλλά ήταν ελληνική “πατέντα”), απευθύνθηκε στον πρώην τσάρο της οικονομίας λέγοντάς του: «Για αποτυχημένο μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας».
«Επιμένατε ότι η χώρα το 2011 θα έχει ανάπτυξη και θα βγει στις αγορές και δηλώνατε ότι αν χρειαστεί ποτέ να πάρουμε νέα μέτρα θα σημαίνει ότι εσείς προσωπικά έχετε αποτύχει», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναπτύσσοντας την ερώτησή του για τη συμφωνία εξόρυξης χρυστού στη Χαλκτιδική και συνέχισε σε σκληρό τόνο.
«Για αποτυχημένο, μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας, αλλάξατε βέβαια υπουργείο αλλά αυτή η αποτυχία των προγνώσεών σας και των επιλογών σας σε χιλιάδες συμπολίτες μας, σε εκατομμύρια συμπολίτες μας έχει στοιχίσει πολύ πιο ακριβά», είπε χαρακτηριστικά.
Αμεση ήταν η απάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος υποστήριξε ότι η χθεσινή αποστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή («τζάμπα μάγκας») ενόχλησε πολύ τον κ. Τσίπρα και έχει χάσει την ψυχραιμία του. Είπε ακόμη ότι ότι αρκείται σε «κενά συνθήματα», δεν τον νοιάζουν οι επενδύσεις και η σωτηρία της χώρας, και «ενδιαφέρεται μόνο για να παίξει ένα ευχάριστο πεντάλεπτο στα δελτία ειδήσεων». Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »
Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 18 σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια: