Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Γεμίζουν τα ταμεία και μετά το θάνατό τους


Μ. ΤΖΑΚΣΟΝ - Ε. ΠΡΙΣΛΕΙ - Μ. ΜΟΝΡΟΕ

Γεμίζουν τα ταμεία και μετά το θάνατό τους

Τεράστια ποσά χρημάτων εξακολουθούν να κερδίζουν οι διαχειριστές των δικαιωμάτων διάσημων καλλιτεχνών που έχουν φύγει από τη ζωή.

Γεμίζουν τα ταμεία και μετά το θάνατό τους
Ο Μάικλ Τζάκσον, ο Έλβις Πρίσλεϊ και η Μέριλιν Μονρόε, είναι οι καλλιτέχνες οι οποίοι συνεχίζουν να αποφέρουν τους τελευταίους μήνες πολλά χρήματα.
Σύμφωνα με σχετική κατάταξη που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό Forbes, τα κέρδη των εν λόγω καλλιτεχνών, υπερβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα τα 250 εκατομμύρια δολάρια.
Ο βασιλιάς της ποπ, ο οποίος απεβίωσε στις 25 Ιουνίου του 2009, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, καθώς από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι τον Οκτώβριο του 2011κέρδισε 170 εκατομμύρια δολάρια.

Στη δεύτερη θέση, με μεγάλη διαφορά από τον Μάικλ Τζάκσον, βρίσκεται ο Έλβις Πρίσλεϊ, ο οποίος 34 χρόνια μετά από το θάνατό του κέρδισε 55 εκατομμύρια δολάρια.

Η Μέριλιν Μονρόε έρχεται τρίτη με 27 εκατομμύρια δολάρια και ακολουθεί ο Τσαρλς Σουλζ, ο δημιουργός του καρτούν Σνούπι με 25 εκατομμύρια δολάρια.
Η ηθοποιός Λιζ Τέιλορ, που απεβίωσε στις 23 Μαρτίου, μπήκε στη λίστα και κατέλαβε την πέμπτη θέση, την οποία μοιράζεται με τον Τζον Λένον (12 εκατομμύρια δολάρια).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: