Ο Πανιώνιος πήρε την πρώτη δόση του ΟΠΑΠ και κλείνει τρύπες, την ώρα που το πρωτοδικείο αποφάσισε τη διαταγή πληρωμής της επιταγής της ΑΕΚ προς τον Ιστορικό για την μεταγραφή του Μάκου.
 
Τα χρήματα της πολυαναμενόμενης πρώτης δόσης του ΟΠΑΠ προς τον Πανιώνιο μπήκαν στο κυανέρυθρο ταμείο (200.000 ευρώ) και άρχισαν οι πρώτες πληρωμές στο αγωνιστικό τμήμα (παίκτες και τεχνικός επιτελείο) και στο προσωπικό της ομάδας. Βέβαια, τα χρήματα αυτά λογίζονται μόνο ως τονωτική ένεση, αφού μέχρι το τέλος του 2011 οι υποχρεώσεις της ομάδας θα πλησιάζουν στο 1 εκ. ευρώ.
Όσο αφορά την περιβόητη επιταγή ύψους 165.000 ευρώ που είναι ανεξόφλητη από την ΑΕΚ, το Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε απόφαση διαταγής της εν λόγω πληρωμής, η οποία (διαταγή) θα κοινοποιηθεί στην Ένωση την επόμενη εβδομάδα λόγω της απεργίας των δικηγόρων.
Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ υποχρεούται να εξοφλήσει τον Πανιώνιο άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση οι Νεοσμυρνιώτες έχουν το δικαίωμα να κατασχέσουν το ποσό των 165.000 ευρώ με όποιο τρόπο μπορέσουν. Με πιο απλά ελληνικά, να κατασχέσουν το ποσό από από χρήματα που έχει λαμβάνειν η ΑΕΚ από την Super League, είτε από τα χρήματα που θα δώσει ο ΟΠΑΠ στην Ένωση, είτε από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ, είτε και από την εγγυητική επιστολή των «κιτρινόμαυρων»...