Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο σφυγμός της ημέρας


Ο σφυγμός της ημέρας

Το News247.gr ακτινογραφεί τα γεγονότα και τις "σημειώσεις" της ημέρας για να ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε, να δείτε και να μην χάσετε
*Σήμερα αναμένεται η συνέχεια της δίκης για τον "Επαναστατικό αγώνα". Σημειώνεται ότι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους έχουν αφεθεί οι Νίκος Μαζιώτης, Παναγιώτα Ρούπα και Κώστας Γούρνας.
*Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κινεζικής Γερουσίας (National Consultative Assembly of China), Jia Qinglin, έχει στις 14:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ενώ στις 16:00, συναντάται με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στις εγκαταστάσεις της COSCO στον Πειραιά.
*Επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν πραγματοποιούν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και ο υφυπουργός, Γιάννης Μανιάτης, οι οποίοι, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, θα έχουν συζητήσεις για το θέμα των διεθνών αγωγών ενέργειας.
*Διήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι πραγματοποιεί από σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης.
*Στους δρόμους των Χανίων κατεβαίνουν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί από όλη την Κρήτη, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν παγκρήτια ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: