Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σαλάμ αλέκουμ Ελλάς…


Σαλάμ αλέκουμ Ελλάς…

     
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(1 Ψήφος)
Σαλάμ αλέκουμ Ελλάς…
*ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ  

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος! Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η βασική αρχή της οικονομικής θεωρίας σε όλα τα deal. Την ώρα που ο διεθνής Tύπος στοιχηματίζει στη διάλυση της Ελλάδας και την επιστροφή της στη δραχμή, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ποντάρουν κόντρα στο ρεύμα. 
Η συνεχής απαξίωση της Ελλάδας έχει πλέον ανοίξει την όρεξη σε τολμηρούς επενδυτές από τα αραβικά εμιράτα αλλά και σε distress funds - επενδυτικά κεφάλαια που επενδύουν αποκλειστικά σε επιχειρήσεις οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας.
Ο «Γάμος» της Άμπου Ντάμπι Μαρ  με τη ΜIG είναι ήδη γεγονός ενώ οι πληροφορίες θέλουν ……και επικείμενο «αρραβώνα» της Κατάρ με την Ελλάκτωρα (πάρα τις διαψεύσεις της Ελλάκτωρ η οποία χαρακτήρισε πλήρως ανυπόστατα τα σχετικά δημοσιεύματα σχετικά με διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή του Κατάρ στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ) 

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός είναι ένα: Άνοιξε η όρεξη σε τολμηρούς επενδυτές από τα εμιράτα αλλά και σε distress funds δηλαδή εκείνα τα επενδυτικά κεφάλαια που επενδύουν αποκλειστικά σε επιχειρήσεις οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας.

Διαβάστε στην «Α» που κυκλοφορεί εκτενές ρεπορτάζ και όλο το παρασκήνιο της επόμενης μέρας.hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhwqq

Δεν υπάρχουν σχόλια: