Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Σαμαράς: Η Ελλάδα σύντομα θα ξανασταθεί στα πόδια της


Σαμαράς: Η Ελλάδα σύντομα θα ξανασταθεί στα πόδια της

«Αυτή τη φορά έρχομαι στην Κύπρο για να πάρω ελπίδα, αλλά και για να δώσω ελπίδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος την Κυριακή το απόγευμα φθάνει στη Λευκωσία για επίσμημη επίσκεψη, μετά από πρόσκληση του προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας απόψε στο Αντέννα Κύπρου, ανέφερε ότι πηγαίνει στην Κύπρο για να πάρει ελπίδα από τα μεγάλα επιτεύγματα του κυπριακού ελληνισμού. Συγχρόνως, τόνισε ότι πηγαίνει για να μεταφέρει το μήνυμα της ελπίδας ότι «παρά τις δραματικές δυσκολίες, η Ελλάδα, σύντομα θα ξανασταθεί στα πόδια της και θα μπει σε μια καινούργια περίοδο ανάκαμψης και δημιουργίας».
"Θα είμαστε παρόντες σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να αποχωριστεί ο ένας τον άλλο. Η μοίρα είναι κοινή, η μάχη είναι κοινή και η Ελλάδα σας διαβεβαιώνω σύντομα θα ξανασταθεί στα πόδια της", τόνισε ο κ.Σαμαράς.
Δίνουμε, επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, πάρα πολύ δύσκολή μάχη με σημαία τον δυναμισμό του ελληνισμού για να μπούμε σε περίοδο ανάκαμψης και δημιουργίας. «Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και γι'΄ αυτόν αγωνίζομαι καθημερινά», πρόσθεσε.
Και σημείωσε ότι κάθε ταξίδι του στην Κύπρο είναι συγκίνηση, πόνος, προσκύνημα και κυρίως η αγωνία της δικαίωσης.
Κατά την παραμονή του στην Κύπρο ο κ. Σαμαράς θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο Χριστόφια, και θα έχει συνομιλίες με την ηγεσία του ΔΗΣΥ. Επίσης, θα συναντηθεί με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και τον αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: