Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Επεισόδια κατά βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ


ΣΕ ΕΒΡΟ, ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΑ

Επεισόδια κατά βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Δέκτες αποδοκιμασιών έγιναν στον Έβρο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης και σε ταβέρνα στη Νάουσα ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας.

Επεισόδια κατά βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
Την ώρα που ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος
ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις στο καρναβάλι των Φερρών Έβρου, ένας ηλικιωμένος τον πλησίασε και άρχισε να τον χτυπά στην πλάτη με την μαγκούρα.
Ο ηλικιωμένος απομακρύνθηκε από έναν αστυνομικό, ενώ ο βουλευτής τον πλησίασε για να ζητήσει εξηγήσεις. «Νομίζω ότι είναι ασήμαντα πράγματα, τώρα γελάει (ο ηλικιωμένος), πήγα του μίλησα» δήλωσε ο Γ. Ντόλιος στις κάμερες, μετά το περιστατικό.

Στόχος αποδοκιμασιών- φραστικών αυτή την φορά- έγινε και ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όπου συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν, φωνάζοντας μεταξύ άλλων «αλήτες και προδότες! Η πλάκα τελείωσε».

Ένα ακόμη περιστατικό έλαβε χώρα σε ταβέρνα της Νάουσας, όπου πήγε για να συναντήσει φίλους του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άγγελος Τόλκας, στον οποίο επιτέθηκαν φραστικά οι θαμώνες μόλις τον αντελήφθησαν.

Ο βουλευτής έκανε λόγο για «καθοδήγηση» και «ενέργεια συγκεκριμένου πολιτικού χώρου» περιγράφοντας το πώς 15-20 άτομα απαιτούσαν από την παρέα στην οποία βρισκόταν και ο ίδιος να αποχωρήσει από το μαγαζί.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, τα εν λόγω άτομα κατέκριναν τον βουλευτή για το μνημόνιο, ανέφεραν ότι οι ίδιοι δεν έχουν λεφτά ούτε για να φάνε και μάλιστα κάποιοι πήραν και φαγητό από τα πιάτα μελών της παρέας του βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: