Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 17, 2012

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ. ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ 5000 ΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΙΔΕΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Μόνο στις χώρες υπό κατοχή υπήρξαν τέτοια φαινόμενα. Στην Καμπούλ, στην Βαγδάτη, οι μνήμες του παγκόσμιου Ελληνισμού έγιναν βορά στους νεονομάδες ιμπεριαλιστές. Στην μόλυνση του πλανήτη, την μετάλλαξη των Μογγολικών φύλων, των Ούνων “προηγμένων”.

Σήμερα η κατοχική κυβέρνηση της Ελλάδας, με τον διορισμένο ηγέτη της και τα τρομοκρατημένα ανθρωπάκια που τον στηρίζουν, ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Επιβεβαίωσε δε πως μόνο μία αντεθνική συμμορία θα μπορούσε να οδηγήσει τον Ελληνικό λαό σε τέτοια εξαθλίωση.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που χιλιάδες αστυνομικοί φυλούν τους εκλεκτούς του καθεστώτος, ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον κύριο Παπαδήμο, τους βουλευτές που ψήφισαν “ΝΑΙ” στο μνημόνιο, τον Προβόπουλο και τους μεγαλοτραπεζίτες, τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, τους μεγαλοδημοσιογράφους,

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια: