Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

INSURANCE MONEY CONFERENCE 2011


INSURANCE MONEY CONFERENCE 2011
 

 
Με τον αέρα διοργάνωσης καταξιωμένων και επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεδρίων, τα Money Conferences προχωρούν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη διοργάνωση του Insurance Money Conference 2011 το οποίο θα διεξαχθεί στις 5 Οκτωβρίου 2011 στο ξενοδοχείοDivani Caravel.
Το  φετινό Insurance Money Conference στοχεύει να επικεντρωθεί στα «φλέγοντα» και επίκαιρα θέματα που απασχολούν το παρόν, αλλά και το μέλλον του ασφαλιστικού κλάδου, όπου άνθρωποι ειδικοί στον τομέα τους θα εκθέσουν τις απόψεις τους μέσα από μια διαλεκτική διαδικασία. Το συνέδριο θα εστιάσει στην οικονομική κρίση που μαστίζει την αγορά και στις στρατηγικές των εταιριών για την αντιμετώπισή της, στις εξελίξεις στο χώρο των συντάξεων, στα νέα ασφαλιστικά προϊόντα και στη ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
 
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πλήρες ενημερωτικό έντυπο του συνεδρίου Insurance Money Conference 2011. Ενημερωθείτε αναλυτικά για την διοργάνωση του συνεδρίου, την θεματολογία αλλά και το χορηγικό πρόγραμμα που μπορεί κάποια εταιρία να επιλέξει και να προβληθεί μέσω της εκδήλωσης. 
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
PANEL I: «Ο κρίσιμος ρόλος της εποπτείας & της διαφάνειας στην εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς»- Η λειτουργία των ασφαλιστικών εταιρειών κάτω από τους νέους κανόνες εποπτείας
- Ο ρόλος του Εσωτερικού Ελέγχου.
- Ποιες αλλαγές φέρνει στις εταιρείες  από το νομοσχέδιο για την διαφάνεια στην ασφαλιστική αγορά.
- Σε ποια κατεύθυνση κινούνται οι ασφαλιστικές προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις διαφάνειας που ορίζει  το νέο νομοθετικό πλαίσιο. 
- Πως πρέπει να γίνει η αναμόρφωση των ασφαλιστικών συμβολαίων και η ενημέρωση των καταναλωτών για να αποφεύγονται οι παρεμβάσεις των ελεγκτικών αρχών.
- Η συνολική προσαρμογή των εταιρειών στους νέους κανόνες προστασίας καταναλωτών.
PANEL II: «Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές της ιδιωτικής ασφάλισης στον τομέα της παροχής συντάξεων»- Η συμπληρωματική δράση των ασφαλιστικών στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης.
- Ποιες ευκαιρίες ετοιμάζεται να ανοίξει η κυβέρνηση στην διαχείριση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων.
- Το σχέδιο νόμου για την ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης.
- Τα προϊόντα που καλούνται να δημιουργήσουν οι εταιρείες.
- Οι πρώτες προτάσεις  Επαγγελματικών Ταμείων.
PANEL IΙΙ: «Η διείσδυση των προγραμμάτων Υγείας στην αγορά και ο ρόλος τους στην ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών».- Που εστιάζουν οι εταιρείες την ανάπτυξη των προγραμμάτων υγείας
- Οι νέοι κανόνες τιμολόγησης των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και το όφελος για τις ασφαλιστικές.
- Τα ολοκληρωμένα συστήματα Υγείας και η εφαρμογή τους στην αγορά. (το παράδειγμα της Ιντεραμέρικαν).
- Τα μονοετή και τα πολυετή συμβόλαια υγείας. 
- Οι διεθνείς τάσεις για την προστασία της υγείας.
- Οι ανάγκες συμπληρωματικών καλύψεων υγείας.
 PANEL ΙV: «Οι ασφαλίσεις αστικών ευθυνών και ο ρόλος τους στην σύγχρονη επιχειρηματικότητα» - Η κάλυψη των επαγγελματικών  αστικών  ευθυνών και η σημασία τους στην  προστασία των επαγγελματιών.
- Τα σύγχρονα προγράμματα αστικής ευθύνης των εταιρειών και η προστασία που παρέχουν.
- Ο ρόλος των ασφαλιστηρίων περιβαλλοντικής ευθύνης στην προστασία των φυσικών πόρων.
- Οι εφαρμογές της κάλυψης της «γενικής αστικής ευθύνης» στην καθημερινότητα των ιδιωτών και των επιχειρήσεων.
PANEL V: «Ο κλάδος οχημάτων και η επιρροή του στην εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς».- Οι νέοι τρόποι τιμολόγησης των συμβολαίων και οι επιπτώσεις τους στην πελατειακή διάρθρωση των εταιρειών.
- Ο έντονος ανταγωνισμός για την απόκτηση στόλων οχημάτων.
- Το Επικουρικό Κεφάλαιο, τα ανασφάλιστα οχήματα, οι νομοθετικές ρυθμίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι ενέργειες της πολιτείας για την ελαχιστοποίησή τους.
- Ο κομβικός ρόλος των διαμεσολαβούντων στον κλάδο αυτοκινήτου.
PANEL VI: «Ο σκληρός ανταγωνισμός και οι νέες ευκαιρίες ανάπτυξης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης»- Οι προοπτικές του κλάδου κάτω από την εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
- Που πρέπει να εστιάσουν οι διαμεσολαβούντες για να αναπτυχθούν.
- Οι σχέσεις που διαμορφώνονται με τις ασφαλιστικές στο νέο οικονομικό και νομοθετικό πλαίσιο.
- Η δημιουργία ασφαλιστικών προγραμμάτων από μεσιτικές εταιρείες και η προώθησή τους στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: