Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Νέο ραντεβού σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.

Ένα «τεράστιο γιατί» εκφράζουν οι «Αγανακτισμένοι» για τα χθεσινά επεισόδια και την άγρια καταστολή των κινητοποιήσεων από την αστυνομία και σε άρθρο τους διαβεβαιώνουν ότι «έχουν χρωστούμενα» να παίρνουν υπογραμμίζοντας ότι το «όνειρο δεν τελείωσε» καλώντας τον κόσμο να μην πτοηθεί και να επιστρέψει στην πλατεία Συντάγματος. Νέο ραντεβού σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.
"Συνεχίζουμε έξω" λένε οι "Αγανακτισμένοι που ζητούν....
ισονομία, ισότητα, δικαιοσύνη, δημοκρατία και καταγγέλλουν το σύνολο του πολιτικού κόσμου για τη φοβική αντίδραση απέναντι στους πολίτες διαβεβαιώνοντάς τους ότι "δεν θα κάνουν πίσω".
"Τώρα πια μαζεμένοι γράφοντας αυτό το άρθρο αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν όλα αυτά; Γιατί τόση βία από το Κράτος σε πολίτες που αγωνίζονται ειρηνικά για πάνω από 40 μέρες; Η απάντηση που μας έρχεται είναι μία. Μας φοβούνται! Φοβούνται τον κόσμο. Μόνη τους ανησυχία μην φύγουν από αυτές τις καρέκλες! Θέλουν και τους αρέσει να παίζουν τον ρόλο των Εθνοπατέρων! Εκ του ασφαλούς βέβαια! Κλειδωμένοι σε πανάκριβα γραφεία, με πανάκριβα κινητά, αυτοκίνητα, σπίτια το μόνο που κάνουν είναι να κοροϊδεύουν τον κόσμο να τον δυναστεύουν να τον βασανίζουν με απάνθρωπα μέτρα! ...Και μετά από όλα αυτά εσείς νομίζετε ότι εμείς θα κάνουμε πίσω;Ποιος σας είπε Κύριοι και Κυρίες ότι εμείς με δακρυγόνα θα φύγουμε; Ποιος σας είπε ότι φοβόμαστε τις κουκούλες; Ποιος σας είπε ότι υποκύπτουμε; Ποιος σας είπε ότι υποχωρούμε; Ποιος σας είπε ότι τα παρατάμε; Ποιος σας είπε ότι τα όνειρα μας έσβησαν; Ε Μ Ε Ι Σ σίγουρα δεν σας το είπαμε και δεν θα το πούμε Π Ο Τ Ε!"

"Και τώρα τι; Αυτή η ερώτηση είναι πολύ εύκολη... έχει απάντηση χωρίς πολλή σκέψη! συνεχίζουμε έξω! Έχουμε να πάρουμε κάτι χρωστούμενα. Δικαιοσύνη, Ισονομία, Ισότητα, Δημοκρατία! Από αύριο κιόλας θα ήμαστε πάλι έξω! Θα συνεχίσουμε από εκεί που νομίζουν ότι μας σταμάτησαν! Όλοι εμείς Κύριοι και Κυρίες στην Βουλή έχουμε κάτι βασικό. Έχουμε καρδιά, κατανόηση, συμπόνοια, για τον διπλανό μας! Και νομίζουμε ότι η πρώτη μας μεγάλη νίκη είναι ότι επέστρεψε η ανθρωπιά!"


Πηγή: enet

Αλλαγή τώρα στο Πολιτικό Σύστημα
0 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια: