Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«ΠΡΑΞΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ» ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.


«ΠΡΑΞΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ»

Απόλυτα ικανοποιημένοι για την έγκριση από τη Βουλή του εφαρμοστικού νόμου εμφανίστηκαν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Φαν Ρομπέι και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανούελ Μπαρόζο. Σε κοινή γραπτή ανακοίνωσή...
τους υπογραμμίζουν ότι η απόφαση αυτή συνιστά το δεύτερο καθοριστικό βήμα για επιστροφή της Ελλάδας σε βιώσιμη τροχιά και επισημαίνουν ότι σε αυτές τις δύσκολες περιστάσεις, ήταν μία ακόμη πράξη υπευθυνότητας.


Οι δύο αξιωματούχοι αναφέρουν, επίσης, ότι πληρούνται πλέον οι προϋποθέσεις για τη λήψη απόφασης σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα και για ταχεία πρόοδο για το δεύτερο πακέτο βοήθειας.
Εκφράζουν ακόμη την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη της Ευρώπης στον ελληνικό λαό, για το μέλλον του οποίου εκφράζουν εμπιστοσύνη.

"Ενόψει του σκληρού έργου που θα πρέπει να γίνει" οι κ.κ. Ρομπέι και Μπαρόζο επαναλαμβάνουν την έκκλησή τους προς όλα τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα να εργαστούν από κοινού "για να πάει η χώρα μπροστά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: