Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-2/ΠΕΡΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-2/ΠΕΡΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ**
**ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
*ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.
Α) Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.
*ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΦΕΣΗ, ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΠΤΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΕΝΩ ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΕΛΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ.
*ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΛΕΗΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΤΟΤΕ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ(ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΚΕ) ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
*ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΖΩΝΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΑΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ  ΜΕ ΟΠΛΑ  ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ  ΠΑΝΤΣΕΡ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΤΣΕΡ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΠΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΠΟΪΗΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ Ή ΚΙΝΕΖΟΙ Ή ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΤΟΣΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
*Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ. ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
*Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ  ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΟΛΟΓΕΙ, ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΥΠΑΤΑΙ(!) ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΤΟ 20%.ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ΧΑΟΤΙΚΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ…ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
*Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ/ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ  ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥΣ . ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ. ΑΡΑ ΑΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΟ.. ΑΦΘΑΡΤΕΣ. ΒΙΩΣΙΜΕΣ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ. ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ. ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ  Η ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.
Β)Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
*Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΗ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ. ΧΑΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
*ΕΜΜΕΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ.. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΣ Ή ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ. ΟΥΤΕ ΕΔΡΑ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΛΩ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ. ΟΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ. ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ.
*ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ. ΑΡΑ ΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ. ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΚΛΠ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ. ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ , ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΩΚΕΑΝΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ ΕΠΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΕΙ ΓΕΝΕΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΑΤΟΜΟ , ΟΠΟΣ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΔΕΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΥΠΡΕΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ. ΟΧΙ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ . ΣΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ  ΔΕ ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ-ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ. ΑΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.
*Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΣΗ. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ  ΑΝΑΠΤΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΣΤΟ SITE MOY AΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟwww.analystsforchange.org ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ  ΤΟ VIDEO ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ. ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ. ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ. ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
Γ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΟΛΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΠΙ ΑΡΘΡΩΝ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.
*ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ.  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
*ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
*Η ΧΩΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ  ΕΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ.
*Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΆΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
*Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΛΠ.
*ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ  ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΑΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΛΠ.
*Η ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
*ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ  ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ.
*ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
*Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ  ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΚΑΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΧ ΣΟΥΗΔΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΔΑΝΙΑ.
*ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ/ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ/ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ/ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ/ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.
*ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
*ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΟΙ ΜΗ-ΝΟΜΙΜΟΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ , ΟΥΤΕ  ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ.
*ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΧΩΡΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ.
*Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΕΝΩ ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.
*ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
*ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ/ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.
*ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ./ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ.
*ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.
*ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΝ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ .κλπ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΩΡΑ. ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΑΠΑΝΩΝ-ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΒΑΣΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ-ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΑΞΕΩΝ-ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΛΠ).
ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ(ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ Ο ΓΑΠ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ Κ .ΕΥΡΩΠΗΣ.  ΟΧΙ. Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΧΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: