Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το ΠΑΜΕ έκανε δύσκολη την ζωή στους μπαχαλάκηδες



Share
Όπως αναμενόταν ξέσπασαν πριν από λίγο τα ….συνήθη επεισόδια. Αυτήν την φορά όμως οι μπαχαλάκηδες δυσκολεύονται από τις αλυσίδες περιφρούρησης που έκανε το ΠΑΜΕ σε κατάλληλα σημεία του χώρου έξω από την Βουλή.
Ομάδα κουκουλοφόρων λίγο πριν τις 2 βγήκε από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι και ανέβηκε στο Σύνταγμα. Πήρε θέση στη συμβολή Β. Σοφίας, Αμαλίας και μπροστά από τη Μεγ. Βρετανία. Η Αστυνομία επεχείρησε να εισέλθει από την Καραγιώργη Σερβίας, αλλά οι μπαχαλάκηδες τους απώθησαν. Στη συνέχεια δυνάμεις περιφρούρησης του ΠΑΜΕ απώθησαν τους κουκολοφόρους που τους έριχναν πέτρες, μάρμαρα και μολότοφ. Οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν και δεν επεμβαίνουν.
To ΠΑΜΕ έκανε αισθητή την παρουσία του από το πρωϊ, υλοποιώντας την υπόσχεση για περικύκλωση του κτιρίου του Κοινοβουλίου.
Eνας τραυματίας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Οι συγκρούσεις ανάμεσα στους κουκουλοφόρους και το ΠΑΜΕ συνεχίζονται και επεκτείνονται προς Βουκουρεστίου ,Σταδίου αλλά και στην Αμαλίας .
Ομάδες κουκουλοφόρων πετούσαν πέτρες κατά διαδηλωτών ενώ δεν δίστασαν να ρίξουν ακόμη και βόμβα μολότοφ μέσα στο πλήθος.
Όπως φαίνεται οι διαδηλωτές δεν πτοούνται και παραμένουν εκεί.
This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

Δεν υπάρχουν σχόλια: