Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΝΔ, η μεγάλη χαμένη της συγκυβέρνησης.!


ΝΔ, η μεγάλη χαμένη της συγκυβέρνησης.!

Αν αποστρέψει κανείς τα μάτια του από τα ΜΜΕ της καθεστωτικής διαπλοκής και ρίξει μια ψύχραιμη ματιά σε διάφορα άρθρα και σχόλια απλών πολιτών στο διαδίκτυο, καθώς και αν κάνει συζητήσεις με απλούς πολίτες μέσα στην κοινωνία, θα καταλήξει σε ένα συμπέρασμα. Την μεγαλύτερη ζημιά από αυτή την συγκυβέρνηση την υπέστη η Νέα Δημοκρατία. Είναι το κόμμα που επισύρει αυτή τη στιγμή, είτε το παραδέχονται κάποιοι είτε...εθελοτυφλούν, την μεγαλύτερη μήνη της κοινωνίας.
Από τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να πει ναι στην νέα δανειακή σύμβαση και ακόμα χειρότερα, να πει ναι σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ (που κατηγορούσε για την καταστροφή της χώρας), αλλά και με τον ΛΑΟΣ (τον οποίο κατηγορούσε ως εξαπτέρυγο της καταστροφής), η Νέα Δημοκρατία και όλοι οι οπαδοί της μπήκαν στο κάδρο του μνημονίου. Οι οπαδοί της μάλιστα αντιμετωπίζουν τώρα και τη χλεύη των οπαδών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ, οι οποίοι τους καλοσωρίζουν στις μνημονιακές δυνάμεις του τόπου. Από αυτό το κάδρο δεν θα καταφέρει να βγει μάλλον ποτέ. Η δε αυτοδύναμη κυβέρνηση στο μέλλον, καθίσταται πλέον ασύλληπτο όνειρο.
Φυλλορροεί ήδη προς το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ανάστησε λίγο πριν τον πολιτικό του θάνατο και το αποκατέστησε στη λαϊκή συνείδηση, δικαιώνοντας και μάλιστα εκ των υστέρων και καθυστερημένα, την μνημονιακή του πολιτική… Φυλλορροεί όμως και προς τον ΛΑΟΣ, τον οποίο, εκτός του ότι τον αποκατέστησε στις συνειδήσεις, όπως και το ΠΑΣΟΚ, ταυτόχρονα τον νομιμοποίησε ως σοβαρό κυβερνητικό εταίρο και επομένως έδιωξε οποιεσδήποτε αναστολές συντηρητικών δεξιών ψηφοφόρων που θεωρούσαν υποτιμητικό να ψηφίσουν ΛΑΟΣ, ως ακραία και μη σοβαρή πολιτική δύναμη. Και τα χειρότερα ακόμα δεν ήρθαν. Έρχονται απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, περικοπές δαπανών, περισσότεροι φόροι, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, επιτροπεία της Γερμανίαςκ.λ.π. Σε ποιον λέτε ότι θα τα φορτώσει η προπαγάνδα της διαπλοκής όλα αυτά;
Εμείς δεν ξαναβλέπουμε τώρα πια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Τουναντίον βλέπουμε (αν και όποτε) μελλοντικές συγκυβερνήσεις με τον ΛΑΟΣ και όποιο άλλο κόμμα ξεπεταχτεί από τον Κεντροδεξιό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: