Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Υπέρ της ευελιξίας ως προς το χρόνο των εκλογών ο Κυρ. Μητσοτάκης!!!


Υπέρ της ευελιξίας ως προς το χρόνο των εκλογών ο Κυρ. Μητσοτάκης!!!

Share
«Χρειάζεται στήριξη αυτή η κυβέρνηση και το τελευταίο που χρειάζεται είναι να βρεθούν διάφοροι εκπρόσωποι, αν θέλετε, των παλαιών κομματικών λογικών να την υπονομεύουν», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας παράλληλα ευελιξία ως προς τον ακριβή χρόνο των εκλογών.
Σε συνέντευξή του στο ρ/σ Βήμα ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι «το κόμμα που θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια θα βγει ωφελημένο στις εκλογές» και συμπλήρωσε ότι «η κοινωνία δεν θέλει να αποτύχει αυτή η κυβέρνηση, διότι είναι απελπισμένη και βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα της ανεργίας και της πολιτικής που δεν δουλεύει και θέλει να ακούσει σοβαρές και τεκμηριωμένες προτάσεις».
Σε ό,τι αφορά το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο βουλευτής της ΝΔ δεν εμφανίστηκε δογματικός. «Δεν θα τα χαλάσουμε για μερικές εβδομάδες», είπε και πρόσθεσε: «Εξαρχής αντιλήφθηκα ότι το αίτημα του κ. Παπαδήμου είναι να μην καθοριστεί ακριβώς ο χρόνος των εκλογών, να υπάρχει κάποια σχετική ευελιξία κάποιων εβδομάδων -όχι μηνών και το τονίζω αυτό- μέχρι να ολοκληρώσει η κυβέρνηση το έργο της. Δεν νομίζω να υπάρχει αντίρρηση σ’ αυτό το αίτημα, υπό την προϋπόθεση ότι μιλάμε γι’ αυτά τα χρονικά περιθώρια».
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Δεν υπάρχουν σχόλια: