Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Παυλόπουλος: Κυβέρνηση από παράφωνους σολίστες


Επέμεινε για την προσφυγή στις κάλπες

Παυλόπουλος: Κυβέρνηση από παράφωνους σολίστες

web only
03/12/2011  19:21
9
http://img.protothema.gr/1DC5E6A3B7E2560F2E8D83462A4F1387.jpg
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους χρησιμοποίησε ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος, σχοινοβατώντας επικίνδυνα πάνω στην τακτική που έχει επιλέξει το κόμμα της ΝΔ απέναντι στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Ο πρώην υπουργός κατακεραύνωσε την κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία όμως στηρίζει η ΝΔ, διαφώνησε με τον προϋπολογισμό, τον οποίο όμως το κόμμα του και ο ίδιος θα ψηφίσει και ζήτησε προσφυγή σε κάλπες.

Αναλυτικά, ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση συνεργασίας αποτελείται από «παράφωνους σολίστες» και πως «όσο καλός και αν είναι ο μαέστρος, δεν μπορεί να την φτιάξει».

Πρόσθεσε επίσης: «Να μην πιστεύουν ορισμένοι ότι αυτό το πράγμα θα παραταθεί. Ο Σαμαράς ήθελε εκλογές. Τα όσα συμφωνήθηκαν, συμφωνήθηκαν εν όψει της 6ης δόσης». Παράλληλα, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ως «προϋπολογισμό αποτυχίας».

Νωρίτερα, ο κ. Κώστας Γείτονας (ΠΑΣΟΚ) άφησε τις δικές του αιχμές για το κυβερνητικό σχήμα, λέγοντας ότι «κάποιοι στο υπουργικό συμβούλιο επιχειρούν να βάλουν τρικλοποδιές σε συναδέλφους τους», ενώ η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, αν και δήλωσε βέβαιη ότι ο προϋπολογισμός θα αποτύχει, ανέφερε ότι θα τον ψηφίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: