Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Καλό μήνα με ηλιόλουστο καιρό


Καλό μήνα με ηλιόλουστο καιρό

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Πέμπτη. Το πρωί χρειάζεται προσοχή, καθώς τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη
Κυρίως ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στη χώρα την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, ενώ στα ανατολικά βόρειοι, εντάσεως 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Πολύ καλός θα είναι ο καιρός στην Αττική με την θερμοκρασία να φθάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία στους 14 βαθμούς το μεσημέρι.
Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές ομίχλες το πρωί στη Μακεδονία και τηΘράκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-4 μποφόρ, ενώ τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 19 βαθμούς Κελσίου στις περιοχέςτης Θεσσαλίαςανατολικής ΣτερεάςΕύβοιας και ανατολικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και τοπικά στα ανατολικά θα είναι βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα φθάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: