Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Πως να κάνουμε καμάκι σε μια ωραία γυναίκα?


Πως να κάνουμε καμάκι σε μια ωραία γυναίκα?


Το πώς να ρίξεις γενικά μια γυναίκα, είναι φαντάζομαι γνωστό. Την πλησιάζεις, λες δυο-τρεις ωραίες ατάκες και κατευθείαν στα χέρια σου. Αυτό που ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας όμως, είναι αν η γυναίκα αυτή είναι αντικειμενικά όμορφη, γιατί ωραίες γυναίκες ίσον υψηλά στάνταρτς και συνήθεια στα κοπλιμέντα.

Με λίγα λόγια, μια όμορφη κοπέλα, δύσκολα θα κοιτάξει ένα μέτριο άνδρα και δύσκολα θα πέσει με μια καλή ατάκα. Άλλωστε τις έχει ακούσει πολλές φορές.

Μια όμορφη κοπέλα όμως θα κοιτάξει έναν πλούσιο άντρα για ευνόητους σε όλους λόγους. Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Η “σωστή εργασία” το “σωστό επάγγελμα” και το “σωστό κοινωνικό status” είναι εξαιρετικά αφροδισιακά για οποιαδήποτε γυναίκα.
Η πρωτοτυπία είναι το παν για να ρίξεις μια καλλονή. Της έχουν αφιερώσει πολλά τραγούδια και της έχουν γράψει αμέτρητα ποιηματάκια σε χαρτοπετσέτες. Για να την προσελκύσεις φτιάξε το δικό σου πλάνο στο μυαλό σου και μην ακολουθήσεις την πεπατημένη οδό. Βρες έναν περισσότερο κινηματογραφικό τρόπο για να της αποσπάσεις την προσοχή, μιας και οι γυναίκες, οποιασδήποτε εμφάνισης, το θέλουν το ρομάντζο τους.

Οι κανόνες συμπεριφοράς όμως δεν αρκούν. Η περιποίηση του εαυτού σου παίζει σημαντικότατο ρόλο για να κερδίσεις μια όμορφη γυναίκα. Σκέψου, πως από τη στιγμή που έχει τσεκάρει και την παραμικρή λεπτομέρεια στον εαυτό της, είναι λογικό να το κάνει και σένα. Βασικό σημείο αποτελούν τα νύχια, μιας και τα χέρια είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι γυναίκες, αλλά και τα παπούτσια που, όπως λένε, φανερώνουν αν ένας άνδρας είναι καθαρός.
Πέρα από την εμφάνιση, σημαντικό είναι να δείξεις την αμέτρητη αυτοπεποίθησήσου. Να δώσεις την εντύπωση της σιγουριάς στο βλέμμα σου και να μη συμπεριφέρεσαι με ύφος: “σε θέλω”, αλλά με ύφος: “με θέλεις”.

Επάνω στη συζήτηση, άσε την ίδια να ανακαλύψει μερικά πράγματα για εσένα και μην της τα αραδιάσεις όλα μπροστά της. Η αίσθηση μυστηρίου, σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά ενός τζέντλεμαν, είναι αφροδισιακή για τις γυναίκες. Η παράθεση αμέτρητων πληροφοριών δείχνει αδύναμο και ανασφαλή χαρακτήρα και υποδηλώνει μια μορφή απελπισίας.
Η αυτοπεποίθηση σε αυτήν την περίπτωση μειώνεται και, όπως είναι λογικό, η γυναίκα δεν εντυπωσιάζεται. Άσε τη, λοιπόν, να προσπαθήσει και αυτή λίγο -μην αισθανθεί και τόσο βασίλισσα. Το καλύτερο είναι να υπάρχει ένας εξελισσόμενος διάλογος, του οποίου το θέμα θα έχεις διαλέξει εσύ, για να φανείς άνδρας με πρωτοβουλίες, κι από εκεί και πέρα βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί έξυπνα πράγματα τα οποία δε θα της πεις με επιτηδευμένο στυλάκι.


Τέλος, πιο σημαντικό απ’όλα, ίσως, είναι να δείξεις ότι δε σου είναι απαραίτητηγιατί περιμένουν και άλλες στην ουρά. Δείξ’της ότι μπορεί αυτή να έχεις 100 υποψηφίους γαμπρούς, αλλά εσύ έχεις, έστω, 60 στο νυφοπάζαρο.
Μην παρακαλέσεις λοιπόν για προσοχή και για οτιδήποτε άλλο. Μη ζητήσεις αυτό που θέλεις, αλλά απαίτησε το με τον τρόπο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: