Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Νέα επιδείνωση του καιρού


Νέα επιδείνωση του καιρού

Διαβάστε στο NEWS 247 ποιες περιοχές θα χτυπήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας. Ποια σχολεία θα λειτουργήσουν
Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός, από το απόγευμα της Τετάρτης, σε όλη τη δυτική Ελλάδα με εξαίρεση ίσως τις νότιες περιοχές της Πελοποννήσου, καθώς θα σημειωθούν χιονοπτώσεις τοπικά ισχυρές.
Η επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί αρχικά από τα δυτικά. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλα τα ηπειρωτικά και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει το επόμενο τριήμερο στοdeltiokairou.gr.
Οι νοτιάδες στα δυτικά θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ και πιθανώς στο Ιόνιοστα 10 μποφόρ. Ταυτόχρονα, το βράδυ στο Ιόνιο και τα νότια θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Την Πέμπτη ισχυρές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και στις περισσότερες πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Σταδιακά όμως θα περιοριστούν στα ορεινά και στα πεδινά της Ηπείρου, τηςΜακεδονίας και της Θράκης.
Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες που κατά διαστήματα στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρές.
Την Παρασκευή, οι ισχυρές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα θα περιοριστούν στα ορεινά της Ηπείρου και τα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας κυρίως της δυτικής.
Ειδικότερα για την περιοχή της Αττικής χιονοπτώσεις πιθανόν ισχυρές θα σημειωθούν το βράδυ της Τετάρτης προς την Πέμπτη κυρίως στα βόρεια του Νομού, γρήγορα όμως την Πέμπτη θα περιοριστούν στα ορεινά.
Ποια σχολεία θα λειτουργήσουν την Τετάρτη
Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Τετάρτη, τα σχολεία στο Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη μετά από πρόταση των διευθυντών των σχολικών μονάδων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν την Τετάρτη στις 10 το πρωί, για να είναι ασφαλής η πρόσβαση των μαθητών στα σχολικά συγκροτήματα λόγω του παγετού.
Σε αναμονή βρίσκεται ο δήμος Ωρωπίων, καθώς και ο δήμος Αχαρνών, όπου εντάσσονται σχολεία με μεγάλη διαφορά στις καιρικές συνθήκες εξαιτίας της τοποθεσίας τους.
Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί εάν την Τετάρτη θα λειτουργήσουν τα σχολεία στοΚορωπί.
Πάντως το υπουργείο Παιδείας, αλλά και διευθυντές εκπαίδευσης δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για το κλείσιμο σχολείων, χωρίς να έχουν εισηγήσεις από δημάρχους.
Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει το επόμενο τριήμερο στοdeltiokairou.gr.
Παραμένει σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, τηςΡαφήνας και του Λαυρίου, για τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησακαι το βορειοανατολικό Αιγαίο, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και κατά τόπους φθάνουν τα 9 μποφόρ.
Τα δρομολόγια για την Αίγινα γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων για τη Σαλαμίνα αλλά και στις πορθμειακές γραμμές Καβάλα-Πρίνου, Κεραμωτής-Θάσου, Κυλλήνη-Κεφαλονιά και Κυλλήνη-Ζάκυνθο.
Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει το επόμενο τριήμερο στοdeltiokairou.gr.
Μελάνια HP
50%χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης με αυθεντικά HP μελάνια.Άμεση παράδοση
www.you.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: