Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Προς τα 2 ευρώ το λίτρο σκαρφαλώνει η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης!!!


Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Προς τα 2 ευρώ το λίτρο σκαρφαλώνει η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης!!!


Στα επίπεδα των 2 ευρώ το λίτρο περίπου σκαρφαλώνει η -μέγιστη- πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, λόγω κυρίως της μεγάλης ανόδου των διεθνών τιμών του πετρελαίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων. 

Η μέση τιμή διαμορφώνεται σε 1,758 ευρώ/λίτρο, έναντι...
1,713 στις αρχές του 2012. Η υψηλότερη τιμή είναι 1,95 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης, η μέση τιμή έχει αυξηθεί πάνω από το 1 ευρώ και συγκεκριμένα στο 1,028, ενώ σε ορισμένες περιοχές της χώρας πωλείται ακόμα και προς 1,15 ευρώ/λίτρο.

Από:  tanea.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Δεν πειράζει, θα ψηφίσουμε ή αριστερά ή καμμένο, ώστε να γίνει πτώχευση και να μην έχουμε πλέον καθόλου βενζίνη. έτσι το πρόβλημα θα λυθεί.
Ανώνυμος είπε...
Εγώ θα έλεγα να ψηφίσουμε για πολλοστή φορά Ν.Δ. ή ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να πάει στα 3 ευρώ το λίτρο και να γεμίζουμε το αμάξι με 120 ευρώ, 40.000 περίπου παλιές δραχμές. Τις θυμάστε τις δραχμές; Θυμάστε τι κάναμε με 40.000; Σε λίγο καιρό θα κάνουμε ένα γέμισμα στο αμάξι μας. Να είναι καλά όλοι αυτοί που με πλαστά στοιχεία μας έβαλαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με πλαστά στοιχεία κυβέρνησαν, με πλαστά στοιχεία διόγκωσαν το χρέος και μας έφεραν το αγαπητό μας ΔΝΤ και με πλαστά διαβατήρια θα την κοπανήσουν λίγο πριν βυθιστεί το "καράβι". Και ας καθόμαστε να αναρωτιόμαστε "τις πταίει";
Μια ματιά στον καθρέπτη θα μας λύσει όλες τις απορίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: