Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟ: Μήνυμα μετόχων προς τον Βγενόπουλο


Ύστατη προσπάθεια να σώσουν την παρτίδα

ΠΑΟ: Μήνυμα μετόχων προς τον Βγενόπουλο

web only
29/02/2012  06:49
http://img.protothema.gr/EECFE37C90FE279C17C602DC250BEB3E.jpg
 
Την ύστατη προσπάθεια να σώσουν την παρτίδα κάνουν στον Παναθηναϊκό προκειμένου να βρουν λύση στο πρόβλημα ρευστότητας και να γλιτώσουν την οριστική τιμωρία από την UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να έρθουν σε επαφή με τους άλλους μετόχους της ομάδας και να βρεθεί από κοινού μία λύση για την επόμενη μέρα, με την οικονομική συνεισφορά όλων αλλά και επώνυμων Παναθηναϊκών.

Αυτές οι πρωτοβουλίες αφορούν και τις  επαφές με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Το μήνυμα που έχουν στείλει οι βασικοί μέτοχοι της ομάδας στον Τζίγκερ, με πρώτον από όλους τον  Βγενόπουλο, είναι το εξής:

«Σε αυτή τη Γ.Σ. που θα γίνει στις 9 Μαρτίου πρέπει να είμαστε όλοι αυτοπροσώπως εκεί. Χωρίς δικηγόρους, αλλά εμείς οι ίδιοι. Ελα και εσύ να τα πούμε και να μιλήσουμε εκτός από την τιμή της μετοχής, που πρέπει να πάει στο 0,33 ευρώ, και για τη ΓΗΠΕΛ. Θέλουμε ξεκάθαρες απαντήσεις».

Η επιθυμία του Βγενόπουλου και άλλων μετόχων είναι ο Βαρδινογιάννης να πάει στη Γ.Σ. και να απαντήσει στα ερωτήματα που θα τεθούν για τη ΓΗΠΕΛ, στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην ερώτηση του δήμου αν η ΠΑΕ θα προχωρήσει με τον Βοτανικό ή όχι.

Από την  πλευρά του ο Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης σε όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι αρνητικός.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης στην πρόσφατη συνάντηση  που είχε με τον Τζίγκερ τον  άκουσε να του λέει: «Δεν ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό. Κάντε ό,τι θέλετε».

 Δεν  είναι  σίγουρο ότι θα παραστούν οι δικηγόροι του Τζίγγερ για να ψηφίσουν υπέρ της τιμής μετοχής στο 0,33 ευρώ στις 9 Μαρτίου. Αυτή και η επόμενη εβδομάδα είναι αποφασιστικές για τις τελικές αποφάσεις, αφού όλοι οι μέτοχοι έχουν επαφές με πρωτοβουλία των Βγενόπουλου, Πολέμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: