Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Δώνης: «Γρήγορα για να πάμε στο Σύνταγμα»


Δώνης: «Γρήγορα για να πάμε στο Σύνταγμα»
Online 18:43 12/2

Ο Γιώργος Δώνης δεν είχε όρεξη να πει πολλά μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Προτίμησε να τελειώνει για να δώσει το «παρών» στο κέντρο της Αθήνας.
«Κατ' αρχάς πρέπει να κάνουμε γρήγορα για να πάμε κι εμείς στο Σύνταγμα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για την πατρίδα μας και τώρα πάμε στα δευτερεύοντα», τόνισε ο τεχνικός του Ατρόμητου και συνέχισε:
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δώνης: «Γρήγορα για να πάμε στο Σύνταγμα»
«Γενικώς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πήραμε μια δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ πως δεν ήμασταν καλοί και, παρότι προηγηθήκαμε στο σκορ ήμασταν πολύ επιπόλαιοι στις επιλογές μας».
Ο Γιώργος Δώνης παραδέχθηκε πως είχε εκνευριστεί με τους παίκτες του, αλλά η εικόνα του δεύτερου μέρους τον ικανοποίησε.
«Ημουν πολύ εκνευρισμένος με τους παίκτες μου διότι βλέπω πράγματα που μπορούν να κάνουν και να μην τα κάνουν υπό πίεση. Στο δεύτερο όμως άλλαξε η εικόνα μας, ήμασταν οργανωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και καταφέραμε να χτυπήσουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Πετύχαμε ένα τέρμα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, αυτό ήταν το σχέδιο μας, για να χτυπήσουμε στην κόντρα».
Ο Γιώργος Δώνης εξάλλου είχε παράπονα και από το συνδρομητικό κανάλι, λέγοντας: «Και τώρα θέλω να γκρινιάξω με τους σπορκάστερ της Nova, οι οποίοι θα ήθελα να κοιτάξουν και λίγο τον Ατρόμητο. Όταν οι άλλες ομάδες παίζουν καλά, τις βγάζουμε Μπαρτσελόνα, αλλά μ' εμάς δε συνέβη κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι αξίζουμε ένα καλό σχόλιο. Αυτό είναι το πρώτο.
Το δεύτερο είναι ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από θέματα τακτικής και πειθαρχίας. Υπάρχει μια μερίδα που θέλει να γκρινιάξει και η γκρίνια κάνει κακό. Ο Ατρόμητος είχε οργανωμένο σχέδιο να παίξει αμυντικά και να χτυπήσει στην κόντρα. Οι λίγοι που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο, με τον τρόπο που συμπεριφέρονται, το μόνο που καταφέρνουν είναι να πανικοβάλλουν την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: