Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σύγκρουση με φόντο τις εκλογές


Σύγκρουση με φόντο τις εκλογές
28/2/2012 5:00:00 μμ
       (0) (0)

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να ανέβει στο βήμα της ολομέλειας λίγο μετά της 7:30 το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφερθεί στο νέο μνημόνιο αλλά και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. «Θέλουν να μας παρουσιάσουν ίδιους αλλά δεν είμαστε» θα επαναλάβει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αντώνης Σαμαράς σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ ενόψει εκλογών.

«Η κεντρική ιδέα της σημερινής ομιλίας του Προέδρου στην βουλή θα είναι ουσιαστικά η δήλωση που έκανε την Κυριακή το μεσημέρι, και στην οποία ανέφερε του λόγους που η ΝΔ ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο, αλλά και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων» είπαν στοReal.gr υψηλόβαθμα «γαλάζια» κοινοβουλετικά στελέχη λίγη ώρα πριν αρχίσει η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην βουλή.

Στην Συγγρού περιμένουν στα όσα θα πει ο Πρόεδρος της ΝΔ να υπάρξει απάντηση από τον Ευ. Βενιζέλο και μάλιστα σε υψηλούς τόνους. «Είναι ο αρμόδιος υπουργός και θα ήθελε να δείξει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, της οποίας θέλει να ηγηθεί, ένα αρχηγικό προφίλ» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές στο Real.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: