Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Παίρνει κινηματικά χαρακτηριστικά-αλά Ανδρέα-το κόμμα του Πάνου Καμμένου!


Παίρνει κινηματικά χαρακτηριστικά-αλά Ανδρέα-το κόμμα του Πάνου Καμμένου!





H Εθνική Ανεξαρτησία, η λαική κυριαρχία, η τήρηση του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικήες δημοκρατίας. Αυτές τις αυτονόητες αξίες για ένα  ανεξάρτητο  Έθνος -Κράτος έρχεται να υπενθυμίσει η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Παρότι η σύνταξη της παραπάνω διακήρυξης αποτελεί ένα συλλογικό εγχείρημα των ανθρώπων που πλαισιώνουν τον Πάνο Καμμένο, δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω στο πρόσωπο της συνεργάτιδάς του Κατερίνας Τσατσαρώνη,  το ρόλο αυτού  που λέμε ιθύνων νους.

Ήταν εκείνη που ανέλαβε να διαμορφώσει την τελική μορφή  αυτού του συμβολαίου με τους πολίτες που καλούνται να υπογράψουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες η ανταπόκριση των πολιτών παίρνει χαρακτηριστικά κινήματος, κάτι που παρατήρησε στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου.

Δεν είναι μόνο τα social media που πήραν φωτιά, είναι και τα εκατοντάδες τηλέφωνα που δέχεται ο Καμμένος στο προσωπικό του κινητό από κάθε γωνιά της ελληνικής περιφέρειας.

Το εγχείρημα του Καμμένου επιχείρησαν να θάψουν τόσο το Mega, όσο και ο ΣΚΑΙ. Το Mega του αφιέρωσε 2-3 λεπτά ενώ ο ΣΚΑΙ των Αλαφούζου-Ευαγγελάτου δεν είχε χρόνο να διαθέσει για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Μάλλον τιμητική για τον Καμμένο είναι αυτή η σιωπή. Με την ίδια καψυποψία το σύστημα είχε αντιμετωπίσει και τον Ανδρέα…


Δεν υπάρχουν σχόλια: