Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

"Πείτε μας τι γίνεται με τα εμβάσματα βουλευτών"


"Πείτε μας τι γίνεται με τα εμβάσματα βουλευτών"

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Φίλιππος Πετσάλνικος, επιβεβαίωσε ότι έλαβε επιστολή από τον πρόεδρο της γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Νόρμπερτ Λάμμερτ. Στην επιστολή ο Γερμανός αξιωματούχος επισημαίνει προς τον κ. Πετσάλνικο την απόφαση της γερμανικής Βουλής για την παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα ως δείγμα της αλληλεγγύης της Γερμανίας προς τον ελληνικό λαό. Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο...περισσότερα
Σχετικά άρθρα
  • Αντιδρά με... κυπριακή βοήθεια το Χρηματιστήριο

    Προς τις 300 μονάδες αντιδρά ο FTSE 20 με αιχμή τις τράπεζες και οδηγό τη Marfin Popular Bank που έφτασε στο +30% εν μέσω σεναρίων για στρατηγική συνεργασία. Υπεραποδίδουν MIG, Βιοχάλκο αλλά και Μυτιληναίος, 3Ε.
  • Σε συνομιλίες με τη ρωσική VTB η Marfin 

    Η ρωσική VTB Bank OJSC βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Marfin Popular Bank σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα Πολίτης. Έχουμε γίνει δέκτης ενδιαφέροντος συμμετοχής από αριθμό αξιόπιστων επενδυτών, λέει η MPB.
  • ΕΚΤ: Οι τράπεζες πήραν 530 δισ. σε 3ετή δάνεια

    Υψηλότερη των προβλέψεων η συμμετοχή των τραπεζών στα LTRO της ΕΚΤ. Συμμετείχαν 800 όμιλοι (από 523) και άντλησαν σχεδόν 530 δισ. (από 489 δισ.) Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θετικό αντίκτυπο στις αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: