Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πάρτε 15 ευρώ φθηνότερα τον φετινό οβελία από το ΘΕΜΑ!


Πάρτε 15 ευρώ φθηνότερα τον φετινό οβελία από το ΘΕΜΑ!

15 ευρώ φθηνότερα τον φετινό οβελία από το ΘΕΜΑ
Το Πάσχα έρχεται και παρά τα προβλήματα μπαίνουμε σιγά- σιγά σε εορταστικό κλίμα. Για μια ακόμη φορά το ΘΕΜΑ βρίσκεται κοντά στους αναγνώστες, για να στηρίξει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Ειδικά αυτή την εβδομάδα προσφέρει ένα σούπερ-κουπόνι να αγοράσετε 15 ευρώ φθηνότερα το αρνί ή το κατσίκι για τον πατροπαράδοτο οβελία, από τα καταστήματα της Carrefour. Αν πάλι δεν θέλετε ένα ολόκληρο αρνάκι  μπορείτε να πάρετε το μισό με έκπτωση 7 ευρώ.
Αν νομίζετε ότι βιαζόμαστε κάνετε λάθος. Πάσχα έχουμε στις 15 Απριλίου και στο ΘΕΜΑ αυτής της εβδομάδος (που εκτάκτως θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 24 Μαρτίου) θα βρείτε στην πρώτη σελίδα το κουπόνι των 15 ευρώ.
Θα το κόψετε, θα το κρατήσετε και μπορείτε να το εξαργυρώσετε από τη Μ. Δευτέρα (9 Απριλίου) μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο (14 Απριλίου) σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας Carrefour  για να αγοράσετε φθηνότερα το αρνί για την οικογένεια σας. Δηλαδή θα πάτε σε ένα κατάστημα της Carrefour, θα επιλέξετε το αρνάκι ή κατσικάκι που θέλετε, θα το ζυγίσουν και όταν φθάσετε στο ταμείο θα δώσετε το κουπόνι και θα σας αφαιρέσουν 15 ευρώ από την αξία του.
Αν πάρετε μισό αρνί θα σας κάνουν έκπτωση 7 ευρώ. Προσοχή, η χρήση αυτής  της δωροεπιταγής δεν συνδέεται με τις αγορές σας και δεν προϋποθέτει να αγοράσετε άλλα προϊόντα. Δεκαπέντε ευρώ μόνο για το αρνάκι ή το κατσικάκι.
Τα αρνάκια και τα κατσικάκια είναι ελληνικά, ελεγμένα με αυστηρότητα, εξαιρετικής ποιότητας, φρέσκα, (ούτε ένα κατεψυγμένο ή εισαγόμενο)  τα οποία οι υπεύθυνοι της Carrefour επέλεξαν από δεκάδες κτηνοτρόφους σε ολόκληρη τη χώρα.
Προκράτηση
Θα μπορείτε όμως από τις 26/03 έως και τις 07/04 να κάνετε προκράτηση σε ελληνικό αρνί ή κατσίκι, σε όποιο από τα καταστήματα του ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος επιθυμείτε.
Η προσφορά ισχύει στα καταστήματα:
Carrefour, Carrefour planet Γέρακα, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour express, 5′ Μαρινόπουλος, τα οποία διαθέτουν παραδοσιακό κρεοπωλείο, καθώς και σε όσους δικαιοδόχους συμμετέχουν σε αυτή.
Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Όσον αφορά τις συνήθεις δωροεπιταγές των 6 ευρώ αυτές θα συνεχισθούν κανονικά τις επόμενες Κυριακές 1 και 8 Απριλίου, ακριβώς όπως ίσχυαν ως τώρα.
Ειδικά με το κουπόνι των 6 ευρώ που θα βρείτε στο ΘΕΜΑ την Κυριακή των Βαΐων (8 Απριλίου) και το κουπόνι των 15 ευρώ για το αρνί που θα βρείτε αυτή την Κυριακή, μπορείτε να πετύχετε  μια σημαντική  συνολική έκπτωση 21 ευρώ στις αγορές που θα κάνετε την Μεγάλη Εβδομάδα.
Όλους αυτούς τους μήνες το ΘΕΜΑ με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης βρίσκεται κοντά στους αναγνώστες του  για να βοηθήσει στην καθημερινή αντιμετώπιση της οικονομικής στενότητας που βιώνουν όλα και ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: