Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Μαλλιά κουβάρια στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων για το καλύτερο ξενοδοχείο!!!


Μαλλιά κουβάρια στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων για το καλύτερο ξενοδοχείο!!!

Share
Μια αποκάλυψη κάνει το Έθνος της Κυριακής για το πώς συνεχίζουν κάποιοι να παίζουν με τα λεφτά του ελληνικού λαού την ίδια ώρα που κόβονται συντάξεις και επιδόματα ανεργίας.
Η αποκάλυψη έχει να κάνει με το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και τη συμμετοχή του στην έκθεση real estate που γίνεται στις Κάννες στις 6 έως 9 Μαρτίου. Γι’ αυτή την αποστολή, λοιπόν, επελέγησαν τέσσερα στελέχη του Ταμείου με επικεφαλής τον εντεταλμένο σύμβουλο, κ. Ταπραντζή, την ευνοούμενη του κ. Καρατζαφέρη και μέλος του δ.σ., κ. Αννα Ζωηρού και δύο ακόμη managers του Ταμείου. Επίσης στις Κάννες θα πάνε και στελέχη των τραπεζών που είναι σύμβουλοι του Ταμείου.
Μέχρι εδώ καλά, διότι έχει πολύ παρασκήνιο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο Ταμείο έγιναν μαλλιά κουβάρια για το ποιος θα έπαιρνε δωμάτιο στο περίφημο και πανάκριβο ξενοδοχείο Carlton το οποίο βρίσκεται στην περίφημη λεωφόρο Κρουαζέτ, εκεί που κάνουν τις βόλτες του οι σταρ του Χόλιγουντ. Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο κάνουν μέχρι 1.000 ευρώ και οι μάνατζερς που θα πήγαιναν να διαφημίσουν την πραμάτεια της Ελλάδας τσακώθηκαν μεταξύ τους για το ποιος θα έχει θέα στη γαλλική ριβιέρα. Με τα λεφτά του ελληνικού λαού δηλαδή και χωρίς να έχουν επιτελέσει κανένα σοβαρό έργο εδώ κι έξι μήνες που υπάρχουν, θα κάνουν τα ταξιδάκια τους στις Κάννες. Και πιθανότατα θα πληρώσουν για κάθε βραδιά που θα μείνουν έως και… δύο επιδόματα ανεργίας.
Ο κ. Ταπραντζής, η κ. Ζωηρού και οι άλλες δύο κυρίες θα κάνουν τις βόλτες τους στις Κάννες όπου πάνε οι σταρ και οι ζάμπλουτοι. Και το χειρότερο είναι ότι τσακώθηκαν και με τους συμβούλους για το ποιος θα πάρει το καλύτερο ξενοδοχείο.
Άξιος ο μισθός όλων τους. Σίγουρα από την τσέπη τους δεν τα έβαλαν, επομένως πληρώνει ο προϋπολογισμός κι αυτοί πίνουν στην υγεία των κορόϊδων.
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Τα σχόλια σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: