Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Mε ειλικρινή αισθήματα συγκίνησης απευθύνομαι στα ευγενή Ταμεία μας για να ευχαριστήσω τα προεδρεία που αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν


Mε ειλικρινή αισθήματα συγκίνησης απευθύνομαι στα ευγενή Ταμεία μας για να ευχαριστήσω τα προεδρεία που αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν

στο φασιστικό κούρεμα των ομολόγων.
Το παράδειγμα των δημοσιογράφων θα έπρεπε να ακολουθήσουν και τα Ταμεία των υπόλοιπων εργαζομένων οι οποίοι πιάστηκαν κορόιδα και δεν πρόκειται να πάρουν μία από το φαληρισμένο κράτος της διαπλοκής.
Είναι μια πράξη αντίστασης των δημοσιογράφων που γνωρίζουν το πως λειτουργεί το σύστημα από τα μέσα που λένε και δεν θέλουν να πιασθούν κορόιδα.
Η είδηση από την “Αυγή”>
Δεν συμμετέχει στο haircut των ομολόγων το Ταμείο των δημοσιογράφων και άλλων εργαζομένων στα ΜΜΕ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, με απόφασή του, χθες. Τα ομόλογα του Ταμείου ανέρχονται σε 400 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον κάλεσε την Τράπεζα της Ελλάδος να μην προχωρήσει σε αντίστοιχο haircut άλλων αποθεματικών του Ταμείου, ύψους 1,65 δισ., κατατεθειμένων ως ρευστό, τα οποία μετέτρεψε η Τράπεζα σε ομόλογα στο παρελθόν με νομοθετική ρύθμιση.
Το Ταμείο θα εξετάσει τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσει από κοινού με το επικουρικό – υγειονομικό Ταμείο των δημοσιογράφων, τον ΕΔΟΕΑΠ, και τις Ενώσεις εργαζομένων με δικηγόρο τον Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: