Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σκεφτείτε καλά! Η τύχη σας εξαρτάται από το χέρι σας!

Σκεφτείτε καλά! Η τύχη σας εξαρτάται από το χέρι σας!

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Απριλίου 27, 2012
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη
Αγαπητοί συμπολίτες σε μία εβδομάδα θα πρέπει να αποφασίσετε, εάν θα είστε ελεύθεροι ή θα είστε επιφανειακά ήσυχοι!
Σε μία εβδομάδα θα πρέπει να αποφασίσετε, εάν με την ψήφο σας θα νομιμοποιήσετε όλα όσα μέχρι σήμερα έχουν συμβεί και όλα όσα θα ακολουθήσουν, που θα είναι πολύ χειρότερα και πολύ πιο βίαια… και για πολύ περισσότερο καιρό ή θα κλείσετε ερμητικά την πόρτα στις Διεθνείς Αγορές και τους υπαλλήλους της και θα διεκδικήσετε πίσω την χαμένη σας αξιοπρέπεια, ζωή, το χαμένο σας παρόν και το ακόμα πιο χαμένο σας μέλλον! Για να μην μένω σε γενικόλογες θεωρήσεις, θα σας πω απλά ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα ταμείο που ακούει στο όνομα ΤΑΙΠΕΔ κατά τα πρότυπα της γερμανικής ΤΡΟΪΧΑΝΤ που ιδιωτικοποίησε ολόκληρη την περιουσία της Ανατολικής Γερμανίας εν μία νυκτί και έστειλε 4,5 εκ. κόσμο στην ανεργία. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα η λελογισμένη χρήση των ιδιωτικοποιήσεων και άλλο πράγμα το εκ του πονηρού ολοκληρωτικό ξεπούλημα.

Τα φιλέτα είναι το νερό, το ρεύμα, ο ΟΣΕ και βέβαια τα λιμάνια και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας! Κερδισμένος ο κρατικοδίαιτος ιδιώτης και χαμένος ο φορολογούμενος, ειδικά από τα μονοπώλια, που θα δει τους λογαριασμούς του να εκτοξεύονται στον ουρανό, με ταυτόχρονη την δική του υποχρέωση συντήρησης όλων αυτών, μέσω βεβαίως των συνεχών ανατιμήσεων στους λογαριασμούς του. Η Δημοκρατία λειτουργεί μόνο κατ’ επίφαση και αυτό θα το έχετε ήδη προσέξει, καθώς όποτε απαιτείτε κάτι σας λένε πόσο κινδυνεύετε κλπ, οι ίδιοι δημοσιογράφοι που υπηρετούν και θρέφονται αδρά από αυτό το σύστημα ή εάν θελήσετε να διαμαρτυρηθείτε έστω και ειρηνικά, κινδυνεύετε να καταλήξετε στο νοσοκομείο. Συμπολίτες, εάν έχετε οποιονδήποτε φίλο, γνωστό ή συγγενή σας που δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει, μιλήστε του. Εάν πάλι γνωρίζετε κάποιον που θέλει να απέχει των εκλογών ή να ψηφίσει μνημονιακά προς Θεού εξηγείστε του.
Δείτε την Αργεντινή, την Ρωσία το Εκουαδόρ κλπ και θα ανακαλύψετε πως υπάρχει και ο δρόμος της ανυπακοής στο σύστημα των αρπακτικών του ΔΝΤ και της Ε.Ε! Υπάρχει ο δρόμος της αξιοπρέπειας και της σίγουρης ανάπτυξης με σταθερά βήματα και όχι επανατοκιζόμενα και θεωρητικά δήθεν αναπτυξιακά προγράμματα με εσάς φτωχότερους, με εσάς χωρίς παροχές Υγείας και Πρόνοιας, αλλά με ευχάριστο περιβάλλον για αυτούς που θέλουν να σας μετατρέψουν σε δούλους! Μην απορείτε που είδατε μόνο τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην φυλακή! Ολόκληρο το δικομματικό σύστημα βρίθει από «Τσοχατζόπουλους» και μην απορείτε που δεν βγαίνει κάτι άλλο παρά μόνο το εύκολο παραπέτασμα, γιατί αυτό συμβαίνει για να ξεχάσουμε ή να διαγράψουμε εντελώς από την μνήμη μας ή την σκέψη μας πως οι υπόλοιποι «Τσοχατζόπουλοι» υπηρετούν την Τρόικα και τις επιταγές της κας. Μέρκελ και γιατί πολύ απλά εάν δεν το κάνουν πιθανόν και τα δικά τους άπλυτα να βγουν στην φόρα! Ο μόνος λόγος που υπάρχουν πολιτικοί που τους υπηρετούν, είναι γιατί έβαλαν το χέρι στην «μαρμελάδα» και τώρα θα εκτεθούν αν κάνουν πίσω την ώρα της πληρωμής. Μην απορείτε που οι «κορυφαίοι» δημοσιογράφοι της χώρας, σας λένε πόσο καλές είναι αυτές οι συμφωνίες!

Σας εγγυώμαι, ότι το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι το επάγγελμα ενός μοναχικού ανθρώπου και πολύ φτωχά αμειβόμενου εργαζομένου, που άπειρες φορές βρίσκεται στην θέση να επιλέξει ανάμεσα στην ανεργία ή την συνειδητή υπηρέτηση του καθήκοντός του! Όταν βλέπετε μία άλλη εικόνα προβληματιστείτε σοβαρά για τα είδωλά σας και για το αν πραγματικά είναι αυτό που νομίζετε! Προς Θεού συμπολίτες και συμπατριώτες μου, σκεφτείτε καλά και πράξτε και εσείς ο καθένας ξεχωριστά το καθήκον του στην κάλπη, όχι το προσωπικό του συμφέρον επειδή τυχόν κάποιος σας έταξε κάτι προεκλογικά! ..Δεν θα έχει καμία σημασία αυτό αύριο σε μία ρημαγμένη χώρα μα καμία απολύτως! Κοιτάξτε μέσα σας, κοιτάξτε τους διπλανούς σας και είμαι σίγουρος, ότι όλοι ξέρετε τι πρέπει να πράξετε για εσάς και την πανέμορφη Πατρίδα μας ασχέτως (κομματικών) πεποιθήσεων! Γίνετε πολιτικά όντα και όχι κομματικά! Γίνετε ξανά Έλληνες και διεκδικήστε πάλι πίσω αυτή την φορά πραγματικά την Δημοκρατία και πραγματικά την Ελευθερία! Η τύχη σας είναι κυριολεκτικά στο ένα σας χέρι! Καλή τύχη και καλή Λευτεριά!
 
prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: