Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Πανος Καμμένος: Όταν οι Γερμανοί αποχωρούσαν, έσφαζαν τους συνεργάτες τους.

 

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 10, 2013
Ο Καμμένος στο Δίστομο

 Στις Εκδηλώσεις Μνήμης για την συμπλήρωση των 69 χρόνων από την σφαγή στο Δίστομο παραβρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση, το προσκλητήριο των θυμάτων και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των 218 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στις 10 Ιουνίου του 1944.

Τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνόδευαν ο Γραμματέας του κόμματος, Σπύρος Γαληνός και η Βουλευτής Α’ Αθηνών Έλενα Κουντουρά.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Εδώ από το Δίστομο, πάνω από τους τάφους των βρεφών που σφαγίασαν οι δυνάμεις Κατοχής, οι ναζιστές, πριν από 69 χρόνια, βρισκόμαστε πρώτα από όλα για να αποδώσουμε τιμή αλλά και για να θυμηθούμε. Να θυμηθούμε ότι ουδέποτε το γερμανικό κράτος δεναναγνώρισε το έγκλημα που έκανε. Αρνείται ακόμη και σήμερα να καταβάλει τις αποζημιώσεις και να ανταποκριθεί τουλάχιστον στην ηθική υποχρέωση να αναγνωρίσει αυτό το μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν και εκείνοι που συνεργάζονται με το Δ’ γερμανικό οικονομικό Ράιχ, ότι οι Γερμανοί φεύγοντας σκότωσαν και τους δοσίλογους που συνεργάστηκαν μαζί τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: