Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ο Μίκι Ρουρκ διαφημίζει το πρότυπό του τον... Β.Πούτιν

 
 
Ο αστέρας του Χόλιγουντ Μίκι Ρούρκ έχει ο πρότυπο τον Β.Πούτιν.
 
Ο άνδρας που αποτελεί έμπνευση για τον 61χρονο πρωταγωνιστή ταινιών δράσης και αυτός δε μπορεί να είναι κάποιος άλλος από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.
 
Ο «τσάρος» λατρεύει τη γυμναστική.ΜΟ Πούτιν με λίγα λόγια μοιάζει να είναι το ιδανικό πρότυπο για έναν εξίσου σκληρό άνδρα του αμερικανικού κινηματογράφου.
 
Έτσι, ο 61χρονος Αμερικανός δε σκέφτηκε καν να πει  «νιετ» όταν του προτάθηκε να παραστεί σε παρουσίαση σειρά ρούχων και αξεσουάρ στη Μόσχα που έφεραν ως σύμβολο το σκληροτράχηλο πρόσωπο του προέδρου της Ρωσίας.
 
Ο Μίκι Ρουρκ, μάλιστα, φρόντισε να ικανοποιήσει τους θαυμαστές του και ακολουθώντας την τακτική από την παραγωγή στην κατανάλωση, έβγαλε τη μπλούζα του ώστε να δοκιμάσει το μπλουζάκι made in Russia με στάμπα το πρόσωπο του Πούτιν.
 
Η εταιρία «Vse Putyom» («Όλα είναι χαλαρά»), δεν περιορίστηκε σε είδη ρουχισμού, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα τυπώνοντας το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου και σε κούπες για να ξεκινάει καλά η ημέρα όσων τις αποκτήσουν.
 
Την ίδια στιγμή, οι φανατικοί θαυμαστές του μπορούν να επιλέξουν από μία γκάμα 15 διαφορετικών σχεδίων από μπλουζάκια, από τα οποία δε θα μπορούσε να λείπει η περίφημη εικόνα του Πούτιν πάνω στο άλογο με το στρατιωτικό παντελόνι του και τα μαύρα γυαλιά του με το σλόγκαν «Ο πιο ευγενικός άνδρας» ή «Δε θα μας πιάσουν ποτέ».
 
Μάλιστα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti 5.000 μπλουζάκια εξαφανίστηκαν από τα ράφια εν ριπή οφθαλμού
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: