Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Αρέσει ο Πάπε Σο, κοιτάει και «Κατσούρ»

 

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του Ατρομήτου για τον Σο, αλλά η SportDay αποκαλύπτει ότι μεταξύ των υποψηφίων να καλύψουν το κενό του αμυντικού είναι και ο Κατσουράνης που έχει πρόταση από τη Λεβάντε.
Αρέσει ο Πάπε Σο, κοιτάει και «Κατσούρ»
Τελευταία ενημέρωση 14/08/2014, 08:59 
Με την επιστροφή του Γιώργου Σπανού αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης ενός αμυντικού χαφ στον Ατρόμητο, με τον οποίο θα κλείσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Πάπε Χαμπίμπ Σο, ένας ποδοσφαιριστής που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιστρέφει τη Δευτέρα στην Αθήνα και αναμένεται να αποφασίσει για την απόκτηση ενός «κόφτη», τον οποίο θέλει πολύ ο Γιώργος Παράσχος για να έχει περισσότερες επιλογές στη μεσαία γραμμή.

Εκτός από τον Σενεζαλέζο αμυντικό μέσο, η SportDay αποκαλύπτει ότι οι Περιστεριώτες εξετάζουν και την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη. Το «κυανόλευκο» ενδιαφέρον δεν είναι σημερινό, αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις για να κινηθούν για τον μέχρι πρότινος παίκτη του ΠΑΟΚ (που απασχολεί και την ΑΕΚ).

Ο διεθνής άσος έχει προταθεί στον Ατρόμητο, το κασέ του φτάνει στα 200.000 ευρώ και το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει πρόταση και από τη Λεβάντε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: