Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ο Τσίπρας ετοιμάζει περιοδείες γιατί βλέπει εκλογές Posted by onpolitika στο Αυγούστου 12, 2014

 

Posted by onpolitika στο Αυγούστου 12, 2014

image


Τους ρυθμούς της πολιτικής και οργανωτικής προετοιμασίας επιταχύνει ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να βρεθεί σε θέση πλήρους ετοιμότητας για… όλα τα ενδεχόμενα, αφού το σενάριο να προκηρυχθούν εθνικές εκλογές είναι

για την Κουμουνδούρου πιο ορατό από ποτέ.
«Το φθινόπωρο θα είναι περίοδος πολλών πολιτικών εξελίξεων» δήλωσε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, προϊδεάζοντας για ένα «καυτό» Φθινόπωρο.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να εγκαινιάσει τη νέα πολιτική σεζόν προθερμαίνοντας εν αρχή το κλίμα για τη ΔΕΘ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τις θέσεις του κυβερνητικού προγράμματος από τη συμπρωτεύουσα το διήμερο 13 και 14 Σεπτεμβρίου, με το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο να είναι τα κοστολογημένα μέτρα, οι σαφείς και καίριες απαντήσεις.
Αμέσως μετά τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου και αφού «εγκριθεί» από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας το προτεινόμενο πλάνο, τοπικά στελέχη, μέλη του κόμματος και βουλευτές θα ξεκινήσουν να «οργώνουν» τις περιφέρειες της χώρας, πραγματοποιώντας περιοδείες. Συν τοις άλλοις πριν από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν τέσσερις περιφερειακές θεματικές εκδηλώσεις με την παρουσία Τσίπρα.
Οι εκδηλώσεις σύμφωνα με πληροφορίες, θα αφορούν:
την οικονομία και τα φορολογικά θέματα
το αγροτοδιατροφικό πρόβλημα της χώρας
την προστασία των κοινωνικών ομάδων που έχουν θιγεί περισσότερο από την εφαρμογή του μνημονίου
τα θέματα δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών
Στον απόηχο άλλωστε της τελευταίας Κεντρικής Επιτροπής, ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει ειλημμένες αποφάσεις που φέρουν με την κωδική ονομασία «εξωστρέφεια», προκειμένου να επικοινωνήσει στους πολίτες κατά το δυνατόν καλύτερα τις προτάσεις του να ακούσει τις προτάσεις των πολιτών και φυσικά να επισπεύσει την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: