Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον Βρετανό Ντέιβιντ Χέινς...

 

ΒΙΝΤΕΟ-Το νέο βίντεο της ISIS που εξετάζουν οι Βρετανοί«Ντέιβιντ Κάμερον σε θεωρώ υπεύθυνο για την εκτέλεσή μου» λέει το θύμα στην κάμερα.

ΒΙΝΤΕΟ...

Σε ένα ακόμα φρικτό έγκλημα προχώρησαν οι τζιχαντιστές, καθώς μετά τους αμερικανούς δημοσιογράφους,Τζέιμς Φόλεϊ και Στίβεν Σότλοφ, αποκεφάλισαν και τον Βρετανό Ντέιβιντ Χέινς, ο οποίος είχε πάει στη Συρία ως...
μέλος ανθρωπιστικής βοήθειας και τον έπιασαν όμηρο.

Σύμφωνα με το Sky News ο Χέινς κοιτάει την κάμερα και λέει: «Το όνομά μου είναι Ντέιβιντ Χέινς. Θέλω να δηλώσω ότι θεωρώ εσένα, Ντέιβιντ Κάμερον, ολοκληρωτικά υπεύθυνο για την εκτέλεσή μου».

Στο τέλος του βίντεο, μεταδίδει το Reuters, ο τζιχαντιστής φαίνεται να κρατά άλλον έναν όμηρο και να λέει ότι θα αποκεφαλιστεί και αυτός αν ο Ντέιβιντ Κάμερον συνεχίζει να στηρίζει τη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους.

«Aυτός ο Βρετανός πρέπει να πληρώσει την υπόσχεσή σου να εξοπλίσεις τους Κούρδους στο Ιράκ, για να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος» λέει στην κάμερα ο δήμιος.

Για τον αποκεφαλισμό του Χέινς έκανε δήλωση στο Twitter και ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, επιβεβαιώνοντας τη γνησιότητα του βίντεο των τζιχαντιστών.

«Ο φόνος του Ντέιβιντ Χέινς είναι μια πράξη απόλυτου κακού. Η σκέψη μου βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, που έχει δείξει εξαιρετικό θάρρος και δύναμη» έγραψε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: