Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Από τη "Νέα Ελλάδα" στο "είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νεοδημοκράτες"!

 

Το ότι ο κ. Σαμαράς έχει πάρει μάστερ στις πολιτικές κωλοτούμπες έχει εμπεδωθεί από το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού... Πολλώ δε μάλλον το έχουν συνειδητοποιήσει εκείνοι που δεν
ντρέπονται να δηλώνουν ακόμη δεξιοί.

Ποιός θα ξεχάσει τις αντιμνημονιακές κορώνες όσο ήταν αντιπολίτευση, οι οποίες βεβαίως όχι μόνο εξαφανίστηκαν άμα τη αναλήψει της εξουσίας, αλλά μετατράπηκαν σε ένα σκληρό μερκελικό κρεσέντο, σαν "κονσέρτο για πολυβόλα", με στημένο στον τοίχο τον ελληνικό λαό.

Σήμερα λοιπόν ο κ. Σαμαράς θυμήθηκε να μας πει πως "είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νεοδημοκράτες!". Αυτός που μέχρι πρότινος ήθελε να αλλάξει και το όνομα του κόμματος και τα σύμβολά του για να μη θυμίζει σε τίποτα Νέα Δημοκρατία. Αυτό το ρημάδι το "Νέα Ελλάδα" το ακούσαμε και το ξανακούσαμε μέχρι που τελικά το πήρε ο Τσίπρας και οι σαμαρικοί έμειναν με την όρεξη...

Το θέμα, όμως, δεν είναι κύριε Σαμαρά αν είστε εσείς και η κουστωδία σας υπερήφανοι που δηλώνετε Νεοδημοκράτες, το θέμα είναι αν οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες περηφανεύονται για τα έργα και τις ημέρες σας στην ηγεσία του κόμματος. Κι όσο για αυτό μια απλή καταμέτρηση δυνάμεων απογυμνώνει τα όποια σαμαρικά επιχειρήματα.

Σε ποια Νέα Δημοκρατία αναφέρεστε κύριε Σαμαρά; Γιατί δεν είναι Νέα Δημοκρατία η φράξια αυλοκολάκων και ουρανοκατέβατων που έχετε σχηματίσει.

Δε γίνεται Νέα Δημοκρατία με εκτός τον Πολύδωρα, τον Καρατζαφέρη, τον Καμμένο, τον Ζώη και τόσους ακόμη που απηύδησαν με την μετάλλαξη του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σε "Πολιτική άνοιξη", η οποία έφερε χειμώνα στις ψυχές των δεξιών.

Και για να κλείσουμε σας αποχαιρετούμε με μια δική σας σημερινή φράση από τη Χαλκιδική: Η κακή «ηθοποιία» στην Πολιτική πληρώνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: