Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

H Realnews αυτής της Κυριακής...

 


Με τίτλο: "H τρομοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πρόεδρο δεν περνάει" και βαρυσήμαντη συνέντευξη του Πρωθυπουργού κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews.

O Αντώνης Σαμαράς αναφέρεται στην...
τακτική του ΣΥΡΙΖΑ για την οποία λέει ότι "είναι άθλια, αισχρή και υβριστική για τους Ελληνες βουλευτές" ενώ για το θέμα του μνημονίου, επισημαίνει μεταξύ άλλων: "Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα δανεικά! Και δεν θα μπορούσε να υπογράψει "νέο μνημόνιο" για χρήματα που δεν χρειάζεται... Με τη λήξη του προγράμματος η τρόικα θα φύγει. Οπως έγινε στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία".

Ο Πρωθυπουργός προαναγγέλλει ανασυγκρότηση της ΝΔ με αφορμή τα γενέθλια των 40 χρόνων της και επιστροφή κορυφαίων στελεχών. Παράλληλα, μιλάει για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Φώτη Κουβέλη, Γκίκα Χαρδούβελη και Γιάννη Στουρνάρα.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Η κρίση να μη γίνει εθνική...". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η βαθειά οικονομική κρίση που πλήττει τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας έχει οδηγήσει σταδιακά σε αποδυνάμωση τόσο της διεθνούς της θέσης, όσο και της αμυντικής της ικανότητας, με συνέπεια να είναι αυξημένος πλέον ο κίνδυνος δυσάρεστων εξελίξεων στα ανοικτά εθνικά μας θέματα. Είναι τόσο προφανές, ώστε δεν έχει κανένα νόημα να το αποσιωπούμε. Αντίθετα, είναι εξαιρετικά κρίσιμο τώρα να προλάβουμε τα χειρότερα".

“Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα καλπάζει προς ένα νέο χρυσόν αιώνα, αυτή τη φορά όμως με την πολιτική ηγεσία της σε θέση χρεωκοπημένου ουραγού και όχι μπροστάρη”, γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του. Την 25η Μαρτίου του 2021, σε 6,5 χρόνια από σήμερα, η πατρίδα θα κόψει το νήμα του πρωταθλητή της Ευρώπης σε οικονομική ανάκαμψη, χάρη στους σπάνιους θησαυρούς της, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, ο υπόγειος πλούτος, η ναυτιλία, η γεωστρατηγική θέση της και ο πανέξυπνος λαός της. Θησαυροί που - αν δεν παραδοθούν στην ξενοκρατία - θα γεμίσουν τα δημόσια ταμεία με πολλά δισεκατομμύρια…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Η μυστική έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος και η κόντρα Μέρκελ-Λαγκάρντ.
- Μανώλης Γλέζος: "Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα συγκροτήσει μόνος του την κυβέρνηση".
- Εφτιαξε παλάτι 4.000 τ.μ. με άδεια για πέργκολα! Πρόστιμο 1,3 εκατ.ευρώ στον "βασιλιά του τσιμέντου" Φιλάρετο Καλτσίδη για πολεοδομικές παραβάσεις στη βίλα του στη Μεσσηνία.
- "Η Ατλέτικο θα περάσει πολύ δύσκολα στο Καραϊσκάκη". Μαρκάνο και Ορμπάιθ "ακτινογραφούν" την πρώτη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:

"Χωρίς φωτιές έφυγε το καλοκαίρι φέτος. Κάτι η απονέκρωση της οικοδομικής δραστηριότητας, κάτι ο ΕΝΦΙΑ - "αφού δεν θα το χτίσουμε, γιατί να το κάψουμε;" μου έλεγε παλαίμαχος εμπρηστής των βορειοανατολικών προαστείων, που απόμαχος πλέον, πάει για "ψυχή".
Πως παρέρχεται η δόξα σ αυτόν τον κόσμο! Ακόμα και οικολόγος μπορεί να γίνει στα στερνά του ένας άνθρωπος..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- "Πως να σβήσω τον αριθμό του από το κινητό μου;". Συγκινητική κατάθεση ψυχής από τον Γιάννη Βαρδή. Ο γιος του μουσικοσυνθέτη μιλά στην "R" για την απώλεια του πατέρα του και την "κληρονομιά" που του άφησε.
- Η Υβόννη περιμένει πελαργό! Πανευτυχείς είναι ο Αντώνης Ρέμος και η σύντροφός του Υβ. Μπόσνιακ, αφού εκείνη βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
- "Θέλω πολλά παιδιά από τον Ηλία". Η Βίκυ Καγιά, πριν ανέβει στη σκηνή για το μιούζικαλ "Αννυ", αποκαλύπτει στην "R" πως θέλει μεγάλη οικογένεια με τον Ηλ. Κρασσά.
- 3 γάμοι πολλών καρατίων. Βρεθήκαμε στις γαμήλιες τελετές και εξασφαλίσαμε λαμπερά ενσταντανέ: Κοκκάλης-Μαρτίνου, Κορωνιάς-Λασκαρίδη, Δαυίδ-Ντιμπιέρ.
- Γιώργος Νταλάρας: "Ο διχασμός που φέρνει η ανέχεια και το αδιέξοδο των νέων με φοβίζουν πολύ", δηλώνει ο μεγάλος καλλιτέχνης.
- Η αλήθεια για τον έρωτά τους. Τι "τρέχει" με την πολυσυζητημένη σχέση της Κλέλιας Ρένεση με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.























real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: