Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις


Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ισχυροί βοριάδες στα ανατολικά. Διαβάστε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει σε κάθε περιοχή, κάθε στιγμή του Σαββάτου
Οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι στην Αττική και το Αιγαίο θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011, οι οποίοι θα φτάνουν τοπικά ακόμα και τα 8 μποφόρ.
Μικρότερης έντασης άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, από ανατολικές διευθύνσεις, που θα κυμαίνονται από 3 έως 5 μποφόρ.
Κατά τα άλλα, ο καιρός προβλέπεται σχετικά καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με λίγες κατά τόπους νεφώσεις που θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες.
Αναλυτικά, στην Αττική θα έχουμε καλό καιρό με τοπικές νεφώσεις κυρίως σταανατολικά και βόρεια, θα φυσάει πολύ όμως, καθώς θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ, που στα ανατολικά του νομού θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις και θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα είναι βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, προβλέπονται στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Εύβοια, όπου πιθανόν να σημειωθεί ασθενής βροχή, ενώ γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
Καλός θα είναι ο καιρός και στα νησιά του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα και τιςΚυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όμως, όπως και στην Κρήτη, θα έχουμε νεφώσεις, που θα είναι τοπικά αυξημένες, και στα βόρεια της Κρήτης ίσως βρέξει λίγο.
Διαβάστε επίσης τι καιρό θα κάνει το επόμενο τριήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: