Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Κουκουλοφόροι σε αγώνα βόλεϊ γυναικών


Κουκουλοφόροι σε αγώνα βόλεϊ γυναικών

Οπλισμένοι με καδρόνια και φωτοβολίδες, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο γήπεδο του Μαρκόπουλου. Διακόπηκε ο αγώνας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ομάδα του Παναθηναϊκού για την Α1 βόλεϊ γυναικών (Vid + Pics)
Σε αρένα μετατράπηκε το κλειστό γήπεδο του Μαρκόπουλου, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κουκουλοφόροι.
Οι δράστες επιτέθηκαν στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, πετώντας φωτοβολίδες, βεγγαλικά και αντικείμενα προς την κερκίδα τους.
Το γήπεδο, στο οποίο μεταξύ των θεατών ήταν και περίπου 200 παιδιά από τις ακαδημίες του Μαρκόπουλου, εκκενώθηκε μετά την επέμβαση της Αστυνομίας.
 
Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων διεκόπη λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που επικρατούσε, αλλά και της άθλιας κατάστασης που βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος από τα βεγγαλικά που είχαν ρίξει οι κουκουλοφόροι.
 
Οι αθλήτριες των δύο ομάδων αποχώρησαν από το γήπεδο δίχως να φορούν διακριτικά υπό το φόβο νέων επεισοδίων.
 
Άλλωστε, οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού δεν είχαν να φορέσουν τις εμφανίσεις τους, καθώς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων "έκαναν φτερά".
 
Από τα επεισόδια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν δύο οπαδοί και ο φύλακας του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: