Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο σφυγμός της ημέρας


Ο σφυγμός της ημέρας

Το News247.gr ακτινογραφεί τα γεγονότα και τις "σημειώσεις" της ημέρας για να ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε, να δείτε και να μην χάσετε
*Κρίσιμη ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Θα ενημερώσει σήμερα τους βουλευτές του για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους.
*Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη σκιά των επεισοδίων της Θεσσαλονίκης.
*Χωρίς δελτία ειδήσεων σήμερα η ΕΡΤ, λόγω 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων.
*Λήγει σήμερα η παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Παιδείας για τις εγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
*Λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τους ημιυπαίθριους.
*Σήμερα η υπογραφή του Μνημονίου μεταξύ των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και των εκπροσώπων του πρίγκιπα αλ Σαούντ, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού.
*Η Big Band του Δήμου Αθηναίων απόψε στον Πολυχώρο "Άννα και Μαρία Καλουτά", υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Τερεζάκη.
*Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες αναμένονται σήμερα. Δείτε τι καιρό θα κάνει σε κάθε περιοχή, κάθε στιγμή της Δευτέρας.
*Με μόλις 5 ευρώ εξασφαλίστε 10 συνεχόμενες ώρες ή για 5 ώρες προαγορασμένου χρόνου σε όλα τα Gnet Ιnternet cafe σε όλη την Ελλάδα, Αρχικής Αξίας 12,5 ευρώ, σε μια μοναδική προσφορά.
*Σήμερα γιορτάζουν οι: Αμπλία, Αμπλίος, Απελλής, Απέλλης, Αριστόβουλος, Αριστοβούλη, Νάρκισος, Νάρκισσος, Στρατονίκη, Στρατή, Νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: