Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ο σφυγμός της ημέρας


Ο σφυγμός της ημέρας

Το News247.gr ακτινογραφεί τα γεγονότα και τις "σημειώσεις" της ημέρας για να ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε, να δείτε και να μην χάσετε
*Για δεύτερη μέρα το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη Κρήτη. Στο συνέδριο συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής  Γιώργος Παπανδρέου και ο Σέρβος Πρόεδρος Μπόρις Τάντιτς.
*Η ΚΟ Εκπαιδευτικών και οι μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ στον Πύργο Ηλείας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: "28η Οκτωβρίου 1940 - Η ηρωική και πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ", στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, του Δημαρχείου (κεντρική πλατεία Πύργου) στις 6 μ.μ.
*Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεκινούν σήμερα, στις 10.00 π.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου  και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το απόγευμα.
*Ημερίδα με αντικείμενο συζήτησης την αειφόρο ανάπτυξη της Γορτυνίας στο διασυνεδριακό - πολιτιστικό κέντρο Δημητσάνας.
*Holy Divers: Tribute στον Ronnie James Dio, τους Black Sabbath και τους Rainbow στο Lazy Club. Τη βραδιά ανοίγουν οι Silver Risk.
*W.A. Mozart: Don Giovanni - Όπερα σε δύο πράξεις. Ζωντανή μετάδοση από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
*Εξασθενούν οι βοριάδες σήμερα και προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.Δείτε τι καιρό θα κάνει κάθε στιγμή της ημέρας, σε κάθε περιοχή.
*Με μόνο 5 ευρώ εξασφαλίστε 10 συνεχόμενες ώρες ή για 5 ώρες προαγορασμένου χρόνου σε όλα τα Gnet Ιnternet cafe σε όλη την Ελλάδα, σε μια μοναδική προσφορά.
*Σήμερα γιορτάζουν οι: Αβραάμ, Αβραμία, Μελιτίνη, Μελιτίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: