Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η χήρα του Κίρσνερ (που τρέμουν οι ανδρουλάκηδες) μπουντρούμιασε τον διευθυντή της Siemens στην Αργεντινή για μίζες σε πολιτικούς – βουβουζέλες του ΔΝΤ.



Η χήρα του Κίρσνερ (που τρέμουν οι ανδρουλάκηδες) μπουντρούμιασε τον διευθυντή της Siemens στην Αργεντινή για μίζες σε πολιτικούς – βουβουζέλες του ΔΝΤ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 25, 2011
foto perfil.com
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ, ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Συνέλαβαν έναν πρώην Διευθυντή της Siemens για μίζες εκατομμυρίων για την έκδοση των Εθνικών Ταυτοτήτων (DNI)
O Carlos Sergi, διευθυντής της εταιρείας, που κατηγορείται για δωροδοκία των κυβερνήσεων του Μένεμ και De la Rúa, συνελήφθη στο σπίτι του στο πολυτελές Le Parc Towers
Οι υπερπολυτελείς Πύργοι (Torres Le Parc), η κατοικία όπου συνέλαβαν τον πρώην επικεφαλής της Siemens Αργεντινής.
Φωτογραφία: Cedoc.
Ο Carlos Sergi, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της θυγατρικής της Siemens στην Αργεντινή και ύποπτος για την οργάνωση της “χρηματοοικονομικού σχεδίου” των δωροδοκιών εκατομμυρίων δολαρίων για το σκάνδαλο των Ταυτοτήτων πριν από μια δεκαετία, συνελήφθη σήμερα με Δικαστική εντολή στο πολυτελές Le Parc Towers στην περιοχή Barrio Parque.
H σύλληψή του διατάχθηκε, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, μετά από τις επαναλαμβανόμενες απουσίες στις κλήσεις για εξέταση από τον Ομοσπονδιακό Δικαστή Αριέλ Lijo, επικεφαλής της έρευνας. Ο δικαστής πιστεύει ότι ο Sergi ήταν ο υπεύθυνος του «χρηματοοικονομικού σχεδίου» για τις μίζες και θέλει να τον εξετάσει σχετικά με τις εκθέσεις τραπεζών που έφθασαν από την Ελβετία που αναφέρουν ότι είχαν περάσει περίπου $ 15 εκατ. δολάρια μέσω ενός λογαριασμού στο όνομά του, που αποτελούσαν μέρος των δωροδοκιών . Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια: