Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Έκανε το… αγροτικό του


Έκανε το… αγροτικό του

Έκανε το… αγροτικό του
Ο Παναθηναϊκός… όργωσε το χωράφι του Ευόσμου, επικρατώντας με γκολ του Βύντρα 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ!

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους οι «πράσινοι», που έκλεισαν νικηφόρα το 2011.

Καλά δείγματα γραφής από Μαυρία, Λαγό -αντικατέστησε τον τραυματία Καραγκούνη στο 13'- μέτρια η εικόνα των Πετρόπουλου, Ρούντολφ, εξαιρετική εμφάνιση από τον Καρνέζη, βροντοφώναξε δύο φορές «όχι» στους γηπεδούχους!



Ίσως και… λιγότερο απ' όσο χρειαζόταν -στο χωράφι (χωρίς εισαγωγικά…) του Ευόσμου- έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Το γκολ του -αρχηγού του, στην επιστροφή του- Βύντρα στο 21', όμως, ήταν αρκετό για το «τριφύλλι», σε μία αναμέτρηση όπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που είδε το ματς από την Αθήνα, θα περίμενε περισσότερα από τους παίκτες που έως τώρα δεν είχαν καθόλου ή λίγο χρόνο συμμετοχής.

Αμφότερα τα ημίχρονα κύλησαν στο ίδιο τέμπο, με τον Παναθηναϊκό να έχει την ΠΛΗΡΗ πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να αναπτυχθεί, αλλά μάταια… Κάτι -κυρίως- ο ΑΘΛΙΟΣ αγωνιστικός χώρος, κάτι το… ταμπούρωμα του -εξαιρετικού, πάντως, στις αντεπιθέσεις (όσες έβγαλε…)- Αγροτικού Αστέρα, δεν επέτρεπαν στους «πράσινους» να κάνουν το παιχνίδι τους. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και ενώ έβλεπαν τους αντιπάλους τους να… ζορίζονται, οι γηπεδούχοι «βγήκαν από το καβούκι τους» και προσπάθησαν να φάνουν απειλητικοί για την εστία του Καρνέζη. Αλλά έμειναν στην προσπάθεια… Οι «πράσινοι» ισορρόπησαν, κράτησαν το κέντρο και μαζί, αυτό το 1-0 που τους έδωσε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Χάρης Μαυρίας και Τάσος Λαγός έδειξαν καλά δείγματα γραφής, με τον δεύτερο να παίρνει τη θέση του Γιώργου Καραγκούνη που τραυματίστηκε. Μέτρια η εικόνα του Πετρόπουλου, αλλά και του Ρούντολφ, που έδειξαν ΜΟΝΟ διάθεση, αλλά μέχρι εκεί… Πολύ καλή εμφάνιση από τον Καρνέζη, είπε «όχι» στις δύο -μοναδικές σε όλο το ματς- ευκαιρίες των γηπεδούχων με τον Παμπόε.




Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Σαμουηλίδης, Πετρίσεβιτς, Καπνίδης (63' Στεφανίδης).

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Γκόμες): Καρνέζης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Βιτόλο, Καραγκούνης (12' Λαγός), Ζέκα, Μαυρίας (86' Κουίνσι), Ρούντολφ (74' Σιμάο), Πετρόπουλος.



Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: