Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Οι Μάσκες έπεσαν. Ο ρουφιάνος της πρεσβείας Ιουδαίος ALAFOUSE αποκαλύπτει τα σχέδια της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ για την Ελλάδα


Δαγκωτό ΛΑΟΣ στην Κάλπη.



Η Εντολή είναι ξεκάθαρη. Εκτός Βουλής ο ΛΑΟΣ. Σε αυτό το πλαίσιο η εφημερίδα-πρακτορείο, του γραφείου τύπου της Πρεσβείας , του Ιουδαίου από τις Κυκλάδες, Αlafouse, ανακαλύπτει πρωταπριλιάτκα με τη βοήθεια της Public Issue ,μικρή πτώση της Νέας Δημοκρατίας, συσπείρωση του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ, που περνά στην δεύτερη θέση και επτακομματική Βουλή με τον ΛΑΟΣ να μένει εκτός.
Η Νέα Δημοκρατία πέφτει στο 22,5% έναντι 25% που είχε πριν από δύο εβδομάδες . Το ΠΑΣΟΚ από το 11% φτάνει το 15,5% και ανεβαίνει στην δεύτερη θέση.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 12,5%, ενώ είχε 12%. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ με 12%. Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη στην προηγούμενη δημοσκόπηση ήταν δεύτερο με 15,5%.
Ανοδος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου που φτάνουν στο 8,5% από 6%.


Ο ΛΑΟΣ, σύμφωνα με αυτή τη δημοσκόπηση, μένει εκτός βουλής βλέποντας τα ποσοστά του να υποχωρούν στο 2% από το 4% της προηγούμενης δημοσκόπησης, ενώ η Χρυσή Αυγή εκτοξεύεται στο 5% από το 2% που είχε πριν από 15 μέρες.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι-Προδοτικοί της Γερμανικής Πρεσβείας συγκεντρώνουν 3% ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία παραμένει στο 2%.


Όταν η Αμερικανική πρεσβεία και ο Ιουδαίος Αλαφούζ ψηφίζουν και με τα δύο χέρια 
Χρυσή Ομελέτα δεν χρειάζονται άλλα δικά σχόλια. Οι Μάσκες έπεσαν
Τα λένε όλα.
Η εφημερίδα του Ιουδαίου, μας αποκαλύπτει αυτό που καιρό ψιθυρίζουν στο αυτί του Κοσμάκη. Τιμωρείστε τον Καρατζαφέρη που δεν ψήφισε το μνημόνιο, και δώστε ψήφο στον Κουβέλη, (το ΓΤ του ΚΙΣ),στον Σύριζα,(τους εμπρηστές της Αθήνας), και τη Χρυσή Ομελέτα.
Από τη δημοσκόπηση-εντολή της Πρεσβείας, βγαίνει και το καθήκον κάθε πατριώτη και κάθε Ελληνα. Δαγκωτό ΛΑΟΣ στην Κάλπη.
Για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ για μια ΕΛΛΑΔΑ που θα ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ 




ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β περιφέρεια Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: