Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η ΛΑΣΠΗ ΒΟΥΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΩΝ.


Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές η λάσπη θα πέφτει τόνους. Φαίνεται τα κομματικά επιτελεία, αντί να παρουσιάσουν λύσεις για τον λαό που πραγματικά υποφέρει, επιλέγουν την λάσπη . Προσωπικά δεν με ικανοποιούν τέτοιες τακτικές. Διότι και δεν οδηγούν πουθενά, αλλά από  την άλλη κρύβουν την γύμνια των κομμάτων να παρουσιάσουν προτάσεις,  διότι απλούστατα έχουν δεσμευτεί στην τροίκα να κάνουν τα πάντα. Αυτό το έχει αντιληφθεί ο λαός και τους δίνει ποσοστά χαμηλά που έπρεπε για μένα να ήταν ακόμη πιο χαμηλά. Απόδειξη τα γκάλοπ της RASS, στο σημερινό ΠΑΡΟΝ,  για την Β ΑΘΗΝΑΣ. 
Η Β ΑΘΗΝΑΣ ως  γνωστό βγάζει κυβέρνηση. Στις προηγούμενες εκλογές ο πρώτος εκεί με πάνω από 22%-23% έπαιρνε στις εκλογές. Τι λέει αυτή δημοσκόπηση; Έχει πράγματι  ενδιαφέρον. 
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ RASS,  ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΒΓΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΑΣΟΚ 10.2% , ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 14,7%, ΚΚΕ 10% , ΣΥΡΙΖΑ 9,8% ΛΑΟΣ 1,14% ΑΝΕΞ, ΕΛΛΗΝΕΣ 9,4%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3.4% Κ.Λ.Π.
 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ .ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ! ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΕΙ  ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΜΗ,  ΕΧΕΙ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 22% ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ; ΑΣ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Η Β ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΌΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΔΩΣΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ ΄. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.
Αυτή είναι η δημοσκόπηση για την Β ΑΘΗΝΑΣ. Ο ψηφοφόρος αυτής της περιοχής,  έχει πληγεί,  από την εγκληματικότητα, την ανεργία, την φτώχεια. Αυτός ο ψηφοφόρος,  θέλει ελπίδα για  το αύριο και   τα δύο μεγάλα κόμματα και ειδικά δε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν του την δίνουν.
Η λάσπη που θα ρίχνουν εναντίον αντιπάλων δεν τον ενδιαφέρει. Τον ενδιαφέρει το μέλλον του και της οικογένειας του. . Και η λάσπη δεν του την δίνει ελπίδα.

Υ.Γ. Ο ΚΑΜΕΝΟΣ  είναι δύναμη σε αυτή την περιοχή. Γι αυτό έχει πανικοβληθεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αν δε παρουσιάσει αξιόπιστο πρόγραμμα θα ανάβει και άλλο. 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: