Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Πρέπει να εκπέμπουμε μηνύματα συσπείρωσης»


«Πρέπει να εκπέμπουμε μηνύματα συσπείρωσης»

Δημοσιεύθηκε: 28/03/2012 06:20 | Τελευταία Ανανέωση: 27/03/2012 22:56

«Οι δημοσκοπήσεις ναι μεν προβληματίζουν, έχουν όμως και θετικά στοιχεία. Πρώτον ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πρωτοπόρο κόμμα και ότι απέχει με διαφορά από το δεύτερο», σχολίασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Πρέπει να εκπέμπουμε μηνύματα συσπείρωσης»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας στον σταθμό ΒήμαFM , σχολίασε τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, τονίζοντας πως «το αρνητικό στοιχείο είναι ότι δεν έχουμε ενιαίο πλειοψηφικό ρεύμα».
«Θα πρέπει να εκπέμπουμε μηνύματα συσπείρωσης και να μπούμε σε μια λογική κατάθεσης συγκεκριμένων προτάσεων», πρόσθεσε.
Όσο για τις κοινές διαγνώσεις και τις διαφορές της ΝΔ με την Αριστερά, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε διαρκώς με τη λογική της έκπληξης, δηλαδή ψηφίστε μας και θα δείτε. Δεν θέλουμε την έκπληξη, θέλουμε συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις. Σ' αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο κόσμος θα εκτιμήσει την τόλμη, την ειλικρίνεια και το σχέδιο για την επόμενη μέρα. Είμαστε στην ίδια όχθη με την Αριστερά ως προς τη διάγνωση του προβλήματος και το ευχολόγιο. Μας χωρίζει μόνο η θεραπεία του προβλήματος. Ποιο θα είναι το επόμενο στάδιο της θεραπείας, ποια αλλαγή σελίδας θέλει η Αριστερά και τι ακριβώς προτείνει την επόμενη μέρα».
Αξιολόγηση:
(0 Ψήφοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: