Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΡΕΛΑΝΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: Υποψήφιοι Βουλευτές από ΝΔ και ΔΗΣΥ πηγαίνουν ΛΑΟΣ!


ΡΕΛΑΝΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: Υποψήφιοι Βουλευτές από ΝΔ και ΔΗΣΥ πηγαίνουν ΛΑΟΣ!

 Την προσχώρησή τους στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. και την κάθοδο στα ψηφοδέλτια του κόμματος, πρώην στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, της Ντόρας και της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης. Και γνωστός ΑΕΚτζής στον ΛΑΟΣ...
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η προσχώρηση και η κάθοδος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, του κ. Σπύρου Ταμήλια, ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είχε κατέλθει υποψήφιος στην ίδια Περιφέρεια με το ΔΗ.ΣΥ. Ο κ. Ταμήλιας είναι Πολιτικός Επιστήμων, έφεδρος αξ/κος Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών και έχει εργαστεί 35 χρόνια στην εκπαίδευση ΚΕΣ Ερευνών Ψυχολογίας).

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε την προσχώρηση στο κόμμα από τη Ν.Δ. και την κάθοδό της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της κυρίας Τσάρου - Σωτηροπούλου Ελισάβετ, Δικηγόρου, πτυχιούχου Πολιτικών Επιστημών. Η κυρία Τσάρου - Σωτηροπούλου, ήταν Υπεύθυνη Επιτροπής Κρητών της Ν.Δ, μέχρι την προσχώρησή της στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ.

Επίσης στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. προσχώρησε και θα κατέλθει στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών ο κ. Γεωργαντζόγλου Νίκος, Πρόεδρος της ΚΑΕ –ΑΕΚ. Ο κ. Γεωργατζόγλου έχει σπουδάσει Διοίκηση Ναυτιλιακών Σπουδών και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αθλητική Δημοσιογραφία και σήμερα διευθύνει Ναυτιλιακή εταιρία.

Ακόμη ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Καψοκαβάδη Αλέξανδρου, καθηγητή Καλών Τεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: