Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο εραστής της εξουσίας φωνάζει: Φταίει ο Καραμανλής!


 

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 4, 2013
Παπαδόπουλος: Βάστα Στουρνάρα
 Οι παλιοί πολιτικοί έλεγαν ότι η εξουσία είναι σαν το κρασί που μεθά κάποιον και μετά δεν τον αφήνει επανέλθει.
Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει με τον εκπρόσωπο της «Δημοκρατικής Αριστεράς» κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεχνά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κόμμα του και ασχολείται με αλλότριες υποθέσεις της τρέχουσας επικαιρότητας.
Το στέλεχος της τρικομματικής συγκυβέρνησης βρήκε αφορμή να σχολιάσει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα και τις δηλώσεις του εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, του κ. Κώστα Καραμανλή. Δεν αντελήφθη ούτε την αναδίπλωση που έκανε ο υπουργό την Κυριακή…
Ο εκπρόσωπος που θέλησε όσο πιο βαθιά μπορούσε (στη Δεξιά) έφθασε μέχρι τα Χανιά και δεν αρνήθηκε ούτε τα γαμοπίλαφα, τελικά έμεινε με τα καρπούζια στο χέρι και τοποθετείται επί παντός επιστητού.
«Η είδηση δεν είναι ότι ο Στουρνάρας κατηγορεί την κυβέρνηση Καραμανλή. Η είδηση είναι ότι υπάρχουν ακόμα υπερασπιστές της!»,σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος ως όψιμος υποστηρικτής του κ. Στουρνάρα. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει μεταξύ τους τόση συμπάθεια ή αν ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ κάνει δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: